Vučić: Srbija je jedina domovinu koju imamo. Interesi Srbije i srpskog naroda crvene linije

1
104

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ video snimak najvažnijih događaja protekle nedelje i poručio da su interesi Srbije i srpskog naroda, u vremenima sveopštih podela i pretnji, osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa.

Foto: Printscreen TV Prva

Vučić je naveo da Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom, piše portal IN4S.

„I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo. Radimo na putevima jer oni znače napredak, a stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići će i nove investicije i bolji život. Gradimo dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima delimo zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom. O Srbiji i za Srbiju razgovarao sam sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD“, kaže Vučić.

Posebno važna bila je, kako navodi, poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja predsednika Ujedinjenih Aarapskih Emirata Mohamed bin Zajeda od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

„Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije. U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i našeg naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikada neće biti kompromisa“, naglasio je Vučić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

1 KOMENTAR

  1. “ Gradimo dobre odnose i sa istokom i sa zapadom……“ !?? Vučić se izgubio u VREMENU I PROSTORU
    Moguće da je i umislio da je Tito ……….dobri odnosi za arapskim zemljama….još mu samo fali kako nas “ svi vole i poštuju “ ….. Da li smo mi svijesni, da potpuno bolestana i neuravnetezena osoba donosi odluke u ime svih nas, po svim pitanjima…….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime