VUČIĆ USPEO DA BUDE PRVI U EVROPI Srbija najgora po broju novozaraženih!

4
412

Njegov san se ispunio… Ma kakva Nemačka, Rusija, Francuska ili Italija! Vučić je prvi u Evropi!

Predsednik Srbije već duže vremena ima patološku želju da po nečemu bude prvi u Evropi. Nažalost, jedino u čemu je uspeo je da Srbija u odnosu na broj stanovnika u ponedeljak 27. septembra zvanično postane prva broju novozaraženih na starom kontinentu – i to ubedljivo prva!

Katastrofalna epidemiološka situacija posledica je neodgovorne politike Vlade Srbije i ponašanja Kriznog štaba koji je praktično prestao da postoji!

Da li će biti novih odlikovanja? Ili će uskoro odgovarati svi koji su odgovorni za hiljade mrtvih koji su izgubili živote zbog nesposobnosti Vučićeve vlasti da vodi računa o javnom zdravlju?

https://direktno.rs/

4 KOMENTARA

  1. Gosn Predsednik je bese podelio silna odlikovanja pre vise meseci raznim vrednim pregaocima protiv ove bolesti trebao jos da saceka

  2. Sve ovo je jedna velika prevara. Ljudi umiru a vlade kradu pare. Zlatna milijarda je cilj. Nažalost satanisti vladaju svetom. Nisam pripadnik teorija zavera ali nisam ni glup. Nas krizni stab je nestručan i paravan za kriminalne radnje. Nemaju pojma ali otpuštaju ljude doktore koji kažu suprotno mišljenje. Ne plaše se ni boga a ni suda. Predsjednik Vučić ovde nije ni malo kriv. Covek ne zna medicinu i krizni stab ga laže. Svaka čast dr Kon. Jedna zena već robija zbog Vas. Beograd na vodi je Vasa adresa. Čudno kako. Fajzer ili neko drugi?

  3. Овај корона вирус је врста природне селекције којом се са овог света уклањају стари и/или болесни и/или глупи

  4. Из понуђене табеле не види се колико је зарежно НЕВАКЦИНИСАНИХ а колико
    ВАКЦИНИСАНИХ?!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime