Vučićev atentat na Vučića

0
1736

reforme-vucic-karikaturaNe, ovaj put neću pisati ni o napadu na prvog čoveka tehničke vlade Srbije u Srebrenici (jer to sam osudio), ali ni o „terorističkom napadu na Vučića“ na Kosovu i Metohiji, koji se, zapravo, nikad nije desio. Neću pisati ni o „truloj koaliciji“ koja je toliko spremna da će sutra da se ujedini s koca i konopca da bi, kako kaže Veliki Vođa, srušila njega i vratila Srbiju u prošlost (?!)

Pisaću o nečem mnogo ozbiljnijem: O tome da je lično Vučić rešio da izvrši atentat na Vučića. Pisaću o tome da je lično predsednik tehničke vlade rešio da ugrozi život predsedniku trenutno najveće stranke u Srbiji. Da sam Veliki Vođa najupornije radi na rušenju Velikog Vođe.

PROBLEM 1: PREKOMERNI STRES PREDSEDNIKA VLADE

Pazite, ovo je veoma, veoma ozbiljno. Pre svega zbog same produktivnosti u radu. Svako ko radi bilo koji odgovoran posao dobro zna da od osam sati efektivno u poslu možete provesti najviše šest sati (a da vam rezultati budu dobri). Ukoliko dnevno provodite na poslu više od 10 sati (a predsednik vlade u tehničkom mandatu kaže da radi i 16 sati i nije mu teško), vi onda – ili ne znate svoj posao (što mislim da je slučaj) ili lažete (a lagati nije lepo, zar ne?).

Prekovremena izloženost stresu tokom rada (a složićemo se svi da je posao predsednika vlade izuzetno stresna stvar, koliko god vi mislili da je Velikom Vođi lako), dovodi, prema mišljenju profesora na Medicinskom fakultetu u Beogradu, do sledećih zdravstvenih problema: poremećaja rada organa za varenje, poremećaja rada nadbubrežnih žlezda, poremećaja kardiovaskularnog sistema, kao i centralnog nervnog sistema.

Molim lepo: pa to je direktni atak na život Velikog Vođe koji sprovodi direktno Aleksandar Vučić! Još ako tome dodamo veliku izloženost elektro-magnetnim zračenjima (kompjuter, telefon i sl.) to je već – zvono za uzbunu!!!

Da Vas podsetimo:  Brucoš

PROBLEM 2: KRŠENJE ZAKONA O RADU

Prema članu 53 Zakona o radu Republike Srbije koji je donet u vreme ministrovanja Aleksandra Julina, „Prekovremeni rad ne može da traje duže od osam časova nedeljno“. Takođe, prema istom tom članu, samo drugom stavu, „Zaposleni ne može da radi duže od 12 časova dnevno uključujući i prekovremeni rad“.

Aleksandar Vučić je naterao Velikog Vođu da radi četiri sata duže svakog dana nego što je to Zakonom dozvoljeno! Znate koliko je puta Veliki Vođa rekao kako radi i po 16 i po 17 sati i da mu nije teško?

Šta će, čovek, mora da kaže kako „može i nije mu teško“!

Moliću lepo, zato, da se ispitaju sve okolnosti (bez obzira što je vlada u tehničkom mandatu), koliko je Aleksandar Vučić ugrozio život Velikog Vođe. Takođe zahtevam od ministra unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Nebojše S. (od Stefanović, da se razumemo) da ispita kako je i zašto Ministar Aleksandar Julin dozvolio da se u vladi Srbije ne poštuje Zakon o radu?

PROBLEM 3: MODEL CEZARISTIČKE DIKTATURE

Prema profesoru Čedomiru Čupiću, Cezarističku diktaturu „karakteriše neograničena samovolja diktatora koji državu i podanike drži u stalnoj pretnji vanrednim stanjem (poznato, zar ne?) ili proizvodnje okolnosti spoljašnji i unutrašnji neprijatelji, izdajnici), koje zahtevaju uvođenje vanrednog stanja“. Baš poznato, zar ne?

Dalje, prema istom autoru „…diktator podgreva nadu podanika, obećavajući i najavljujući otvaranje velikih projekata i radova koji će omogućiti ekonomsku stabilnost, zadovoljstvo i sreću svima…“ Zvuči poznato? Znate ono – Beograd na vodi, Fabrika avionskih delova, Rešenje za Železaru ali i za Bor (kojim vlada onaj idiot sa snimka)…

„Diktator javnost obasipa uz pomoć opakih propagandista (lažova i zlotvora) senzacijama. Senzacije uništavaju vrednosti i vrednosni sistem, a javnost i javno mnjenje dezorjentišu i pogrešno usmeravaju. Cilj senzacije je da se ljudi udalje ili da im se skrene pažnja s bitnih pitanja i problema zajedničkog života“. Ako vam ovo nije poznato, da pomenemo ključne reči: Pink, Informer, Rijaliti programi, botovi. Ima toga još u Čupićevoj knjizi „Sociologija – struktura, kultura, vladavina“ koja je štivo na Fakultetu političkih nauka. Ali, valjda je ovo bilo dovoljno.

Da Vas podsetimo:  Pozdravite mi „srpsku majku“!!!

PROBLEM 4: RETARDIRANI KADROVI

Izborom (biću pristojan) retardiranih kadrova, lažnim doktorima nauka, masterima preko noći i lažnim Norvežanima koji dobijaju unosne poslove samo na osnovu partijske pripadnosti, ugled koji bi trebalo da uživa jedan predsednik vlade (makar i u tehničkom mandatu) se urušava geometrijskom progresijom.

Da ne govorimo o doskorašnjem šefu poslaničke grupe u Skupštini Srbije. Da ne govorim o bivšem ministru odbrane i keramičarstva Bratislavu Gašiću. Da podsetimo, to je onaj nekadašnji gradonačelnik Kruševca, koji nije „pao“ zbog pogibije šest odraslih i jednog nedonoščeta, već zbog seksističke izjave upućene jednoj novinarki. Što je, priznaćete, nonsens.

Da ne govorimo o idiotu (i slobodno neka me tuži) koji obavlja dužnost direktora RTB Bor, navodno nestranačkoj ličnosti, čiji je odnos prema ljudima (a naročito prema ženama) zabeležen na ovom video snimku koji je postao pravi viralni hit na internetu:

Aleksandar Vučić je glavni strani agent koji obara ugled Velikog Vođe tako što mu nameće ovakva kadrovska rešenja. On je lično Velikom Vođi kao kukavičje jaje podmetnuo kojekakve lokalne šerife lokalnih raspuštenih odbora koji kruže po opštinama i tuku ljude. Ako pitate na šta mislim – svratite do Mladenovca i raspitajte se sami.

Kažem vam, narode: Neće Velikog Vođu s vlasti odvesti ni Pajtić, ni Tadić, ni Dačić (on tek neće) ni bilo ko iz opozicije. Velikog Vođu s vlasti će pre svega odvesti – Aleksandar Vučić.

Živi bili pa videli.

Aleksandar Bećić

kolumnista.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime