VUČIĆEVA ISTINA NA „PINKU“, „TRANŽIRANO LJUDSKO MESO“ I SVIMA JOŠ PO 50 EVRA

2
460

KRIK je objavio izvode iz izjave Veljka Belivuka tužilaštvu – u kojoj ovaj kaže da je član Srpske napredne stranke od 2011, da se sastajao sa Vučićem, te da je ovaj tražio razne usluge od njega – nakon čega je Predsednik rekao da Belivuka nije ni čuo ni video, da je spreman da to dokaže na poligrafu, te da će odgovoriti mafiji javno i na „Pinku“.

Pre odgovora Vučića stigla su saopštenja okružnih odbora SNS, pa i Kolubarskog, u kojima se veli da podržavaju predsednika Aleksandra Vučića u borbi protiv kriminalnih grupa, tajkuna i mafijaških klanova koji pokušavaju da destabilizuju državu. Pretnje predsedniku i njegovoj porodici neće zaustaviti obračun sa kriminalnim grupama i njihovim nalogodavcima, jer mafija ne sme biti jača od države… a da su se tzv. opozicioni lideri pridružili Belivuku, nazivajući ga svedokom… Uz saopštenja stigla je i peticija podrške javnih ličnosti Vučiću, na čelu sa Lukasom i ostalim frilenserima…

„Specijalni intervju“ Vučića, po taj scenario i režiju, počeo je laganim temama. Predsednik je čestitao prvim osvajačima medalja na Olimpijadi, nada se da će ih biti osam, i sve medalje će odmah biti isplaćene, zlato vredi 70 000 evra. Onda se osvrnuo na slučaj „Tesla“, i nastavio da nas iz Hrvatske napadaju jer će ih Srbija za pet meseci prestići po apsolutnom domaćem proizvodu, što je prvi put u istoriji…

Imao još „dobrih vesti“, penzioneri će u septembru dobiti po 50 evra, svi punoletni po 30, biće po još 20 evra u decembru, i još po 50 evra za sve… Radi se kanalizacija, zagađenost vazduha u Beogradu je duplo manja, u Boru je fantastičan vazduh… Ima još, imaćemo najveću stimulaciju za rađanje, 3 do 5 hiljada evra za rođeno dete, bićemo prvi po stopi rasta u Evropi, i sprema veliko iznenađenje za penzionere… Loša vest je što sve to dovodi do velikih pritisaka, dobro je što je to ad hominem, protiv njega…

Da Vas podsetimo:  KAO DA SU SVI SIŠLI S UMA!?

Posle „sportskih tema“, prešlo se na kriminal. Pokazan je snimak ubistva na ulici iz 2017, Vučić je prešao na priču o sukobu klanova, da je Belivuk 2017. bio uhapšen, pa pušten, „kontaminirani DNK nalazi“, i od tada počinju „unutarsistemski problemi“. On je o tome javno govorio, kreće i afera „prisluškivanja“, od 2018. počinje dominacija klana Belivuk. Poručivali mu „da se opameti“, neće da se opameti, čuva ovu zemlju, poslednjih godina je nula mafijaških ubistava. Javio se i tzv. novinar, sa pitanje, hoće li se država obračunati sa pojedinim funkcionerima koji su bili logistika mafiji, a Vučić rekel da je istrraga u toku, sa Belivukom se nije ni čuo, ni video, spreman je za poligraf. Tu se javila i tzv. novinarka, obavestivši predsednika da obaraju sve rekorde u gledanosti.

Osokoljeni Vučić je nastavio da mafija ima satove koji snimaju tonski i video, da su prošli obuku. Pa je pokazan snimak, da se pokaže „sa kakvim monstrumima imamo posla“, a Vučić je objasnio da je na snimku „tranžirano ljudsko meso“, pre stavljanja u mašinu za mlevenje mesa… neka narod vidi, i neka zna, i da ponovi, prikazivanjem snimaka se ne ugrožava istraga… Onda je tzv. novinar uzeo da potegne šta kaže svedok saradnik, a Vučić je zavapio: Nemojte to, nećemo šta je rekao svedok saradnik, ja vas molim! Tzv. novinarka je imala razumevanja za zahtev predsednika: Da, vi ste diplomirani pravnik!

Bilo i pitanje, A šta kaže vaša majka, i odgovor predsednika, da majka pita, kako si sine, a on joj veli, dobro sam majko! I bilo da predsednik reko: Hvala vam što ste mi omogućili da govorim istinu, i da tzv. novinarka završila porukom: Ostanite informisani objektivno i istinito!

Da Vas podsetimo:  Odgovornost, poverenje i jeftin život

Dakle, ko razume, shvatiće.

Izvor: Kolubarske

2 KOMENTARA

  1. Ko je sve član vladajuće stranke i ko vodi zemlju? Da li ti (ne)ljudi plagijatori svojih omiljenih doktorata, drugi sa kupljenim diplomama, treći sa rođačkim i podlim vezama drmaju zemljom, privredom i svim resursima. Ogromnim parama dovođeni su strani investitori, a kada ponestanu pare, oni napustaju zemlju dembeliju. Ovih dana u Vranju strani investitor zatvara firmu i odlazi, bez zbogom za 1200 radnika koji ostaju bez posla. U Jovanjici učešće su imali ministri i visoki članovi bliskim vlastima. Najnoviji udar vlastima je ujdurma u vezi Belivuka, koji je uhapšen, a u javnosti se otkrivaju imena visoko kotiranih političara, koji su „probali“ ljudski roštilj od mesa bliskog ljudskoga. Ostaje da se vidi kuda plovi ovaj ΛV brod, u ime naroda.

  2. Što je više kleveta i laži, Tito nam je miliji i draži. Stara mantra hipnotisanog stada, novi Tito, al’ malo sutra. Ne biva novi faraon u Srba od Šešeljeve lude, pljunutog kralja Ibija. A kada se kralj Ibi, u balkanskoj horor varijanti, nađe u XXI veku i dočepa medija za zatupljivanje masa, pre svih televizije, dobije se ovo čudo neviđeno koje gazduje Srbijom i vapi sa ekrana za lečenjem.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime