Vučićeva izdaja Kosova: Duh Ćićoline

1
124

Pošto je onomad ingeniozno otkrio da se deca najviše prave u prizemlju i na prvom spratu, verovatno ponesen likom i delom najpoznatije Mađarice svih vremena, Ćićoline, Aleksandar Vučić nam se iz njene postojbine obratio istorijskom porukom – u narednih mesec dana izneće naciji svoje mere “natalitetne demografske politike”. Biće seksa, kažu obavešteni.

Za to vreme, Albanci nam prave decu na severu AP KiM. Iako su o tome po sopstvenom priznanju bili obavešteni danima unapred, Vučić i ekipa nisu se bavili seksom u najavi. Imali su prečeg posla, da skidaju umrlice dok Albanci skidaju tablice.

– Zabrinut sam zbog prebijanja Srba na Kosovu i Metohiji – kaže Aleksandar Vučić povodom “probijanja” dogovora o nenapadanju tokom ROSU okupacije severa AP KiM.

A decembra 2018. izjavio je da će u slučaju napada Srbija “znati da zaštiti Srbe na Kosovu”. Već februara 2019. otišao je korak dalje pa je rekao: “Naše snage mogu da spreče svaki napad na Srbe”.

FOTO: Direktno.rs

I ne samo to, već je posle hapšenja Marka Đurića slavodobitno izjavio: “Svi koji su učestvovali u otmici Marka Đurića odgovaraće pred srpskim državnim organima, među njima i dva lica srpske nacionalnosti koji su pomagali teroristima“. Do danas nije poznato ko je odgovarao i ko su bila ta dva Srbina.

U noćnim satima po albanskoj implementaciji segmenta Briselskog sporazuma o tablicama, na video snimcima koji su snimili stanovnici okoline Raške, a objavile „Novosti“, pojavila su se vozila Vojske Srbije i žandarmerije.

Sa uključenim rotacijama i sirenama krenula su negde, a stala daleko pre tačke „dalje nećeš moći“. Sve zajedno predstava za domaću javnost, bez uticaja i dometa na ROSU formacije koje smireno i uz nova pojačanja provode noći na severu AP KiM, radeći to po šta su došli, potpuno uvereni da im ne preti nikakva opasnost. I zaista, videli smo predstavnike “Srpske liste” kako sa ROSU dogovaraju sve detalje ovog severnog igrokaza. Da bi pokrio ovu sramotu, “vrhovni komandant” stavlja u pokret Stefanovića i Mojsilovića, koji vrše smotre i podižu borbenu gotovost džezava za kafu.

Da Vas podsetimo:  "Nemam knjižicu", Nišlijka koja je ostala bez nje i bez plate objašnjava zašto majka mora biti zdrava

Pred očima Srbije odigrava se završni čin izdaje AP KiM. Sever AP KiM, koji je više od dvadeset godina bio slobodan zahvaljujući “Čuvarima mosta”, Oliveru Ivanoviću i Civilnoj zaštiti, stavljen je pod potpunu kontrolu “kosovske države”. Srbija je izgubila mogućnost da u slučaju potrebe opušteno uđe sa svojim snagama sve do Kosovske Mitrovice, gde je do sada bila prva tačka dodira. To znači da su Srbi sa severa AP KiM ostali vojno nezaštićeni, u istoj situaciji kao i krajiški Srbi kada su ih Milošević, Šešelj i Drašković ostavili na cedilu.

Njihov naslednik, Aleksandar Vučić, poručuje: “Ukoliko se nastavi ugrožavanje imovine i života građana srpske nacionalnosti, pozvaćemo KFOR i NATO da postupe u skladu sa svojim ovlašćenjima i zaštite živote Srba na KiM“. Politika je kurva, kaže jedna od definicija, a duh Ćićoline oprao je ruke od AP KiM.

Lavrov i Vučić

Ni Rusija više nije na strani Srbije. Eventualna Vučićeva ostavka ih ne potresa. Tvorac Rezolucije 1244, Sergej Lavrov, ozbiljno je iritiran. A pre devet godina, Vučić je na sav glas preko TV ekrana čestitao svim Srbima na KiM formiranje ZSO. Umesto da se sada pokrije ušima i podnese ostavku zbog takve blamaže i zbog toga što ga Albanci sa podrum školama prave magarcem već godinama, a Internet gori od snimaka i afera koje iz Amsterdama otkriva odbegli provodadžija sektopartije, Vučić verbalno ponavlja „pa šta“, i onima koji mu u ovoj zemlji kažu – izdajniče i lopove, biće ti suđeno!

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

https://direktno.rs/

1 KOMENTAR

  1. Zemlja Srbija je jedan veliki cirkus. Na žalost nismo ni pozorište gde se bar zna ko šta glumi. Ovde doslovno polusvet već 30 godina postaje naša elita. Nemamo zakone, vojsku, školstvo,narod, decu ali imamo praziluk elitu. Odeš na posao ucenjuju te. Dodjes kući ispiraju ti mozak preko Pinka. Odeš na roditeljski i ne znaš jesi li roditelj jedan ili dva. U prodavnicu ne ideš, placas redovno račune i kazne i slušaš gospodina Vesica kako te uz osmeh pravi budalom. A naša elita niti placa struju niti placa porez. Brena nam je majka. Pink nam je guru života a mi se raspadamo. Opozicija je takodje praziluk elita samo iz kruga dvojke mada su svi oni rodjeni u selima koja su davno zaboravili i sada broje svoje milione evra. A zemlja Srbija izdana po svim pitanjima i u raspadu. Nema više Srpskog domaćina,vojnika, učitelja, profesora, doktora…. postali smo amorfna masa ispranog mozga. Ustvari izdani smo sve od 1918 pa do sada i sami smo krivi jer smo to dozvolili. Ustvari budimo pošteni niko nas nije izdao, ološ je krao i radio svoj posao ko nam je kriv kad se nismo suprostavili tome.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime