Laž do laži ili Kako uništiti Srbiju što pre

1
1833

Pogledajmo ispod šta je rekla Ksenija Vučić pretprošle godine u jednom intervjuu, a što je prošlo uglavnom nezapaženo u srpskim medijima. Zapravo, reč je o delu intervjua (pogledati snimak od 2:00 minuta) u kome Ksenija Vučić, na pitanje da li je svom mužu (Aleksandru) davala savete, odgovara: Ne, ne… Zatim kaže kako je pre četvrt veka pokušala nešto slično, ali Aleksandar Vučić joj je rekao da će od nje tražiti savet kada postane predsednik jedne susedne države, a takav savet će se odnositi na to kako da tu državu uništi što pre. Iz ove perspektive, kada je Vučić već predsednik države Srbije (ne neke susedne ili je, možda, Srbija za njega ta „susedna zemlja“), postaje sve očiglednije i sve izglednije da će Srbija biti razorena u veoma kratkom roku. Predaja Kosmeta Šiptarima biće samo okidač za vezanu (lančanu) reakciju) u kojoj će cenrifugalne sile unutar srpskog političkog bića postati toliko snažne da se totalni raspad zemlje, verovatno, nikako neće moći izbeći.

Ima li ikoga u ovoj državi ko je u stanju da „najboljem studentu svih vremena“ Pravnog fakulteta u Beogradu objasni da mišljenje Međunarodnog suda pravde o deklaraciji o nezavisnosti tzv. Kosova nema nikakvog značaja za međunarodno pravo. Takvo mišljenje doneseno je kao savetodavno i neobavezujuće za bilo koga, pa tako nema ni za Srbiju. Sada predsednik Srbije, koji se toliko služi svakojakim trikovima, da je to prešlo sve granice jedne normalne ljudske komunikacije, upire prstom na prethodnu vlast, tvrdeći da su oni svojim nezgrapnim obraćanjem MSP zapečatili sudbinu Kosova i Metohije.

Nedopustivo je kako takva Vučićeva neistina (jedna od najgorih u nizu) glatko prolazi unutar inertnog srpskog javnog mnjenja. Zapravo, jasno je, predsednik države traži opravdanje za čin predaje KiM-a Šiptarima, koji je uveliko u toku, a čiji je on glavni akter. Zar treba Srbija da nestane sa mape Evrope samo zato što je za predsednika izabrala čoveka kome je, dobija se utisak, cilj da načne državu, koja bi se potom sama razbila u paramparčad i praktično nestala?

Da Vas podsetimo:  Naša genetika je najstarija u Evropi, Albanci su iz Azije!

Srbiija još uvek ima rezoluciju 1244 koja je garant njenog suvereniteta i integriteta. Ali ta rezolucija Srbiji neće biti ni od kakve pomoći ako tzv. Kosovo postane članica UN. A pseudo-država Kosovo može ući u Ujedinjene nacije samo po odobrenju Srbije, to jeste, na osnovu čina veleizdaje ljudi koje je narod izabrao da upravljaju državom.

Vučićeva taktika je toliko providna, da to, reklo bi se, ne bi primetio samo krajnje neinteligentan čovek. Najpre u javnosti treba uvrežiti uverenje da je Kosovo i Metohija zauvek izgubljena (naravno ne Vučićevom krivicom, već krivicom prethodnih vlasti). Dalje, pored širenja defetizma, Aleksandar Vučić diže „famu“ oko Zajednice srpskih opština, koja nema nikakvih državno-pravnih prerogativa i koja je najobičnije udruženje građana, kao NVO, ali bez ikakvog suštinskog uticaja unutar paradržave Kosovo. Naime, ZSO se ruši kao kula od karata, jer čak i ona mala ovlašćenja u kulturi, obrazovanju, zdravstvu moraju biti u skladu šiptarsko-natovskog ustava te veštačke tvorevine („države“).

I šta će se uskoro, možda i ovih dana, uistinu dogoditi? Šiptari će „naprasno“ pristati da Srbima daju Zajednicu srpskih opština (jedno veliko NIŠTA), što će biti dovoljno predsedniku srpske države da slavodobitno usklikne, kako je Srbija izvojevala „još jednu pobedu“. Naravno, nakon formiranja beznačajne ZSO, Šiptari će izbiti i poslednji navodni „adut“ srpskim vlastima (koje su na svu tu farsu svojevoljno pristali), tako da Srbiji ne ostaje ništa drugo, već da potpiše „mirovni sporazum“ sa kvazidržavom Kosovo. Time će Kosovo postati članica UN, a Srbija, ponižena i ojađena, neće stići ni da oliže rane, pre nego što uslede novi ujedi probuđenih aveti iz prošlosti…

D. Gosteljski

1 KOMENTAR

  1. Ovo više nije za izdržati zapadni igrač a naš izdajnik i neprijatelj Vučić godinama laže naivne, lakoverne ali i glupe i kukavičke Srbe. Eto on ih po stoti put ubeđuje ne bojte se ne smeju da vas biju a šiftari mu se smeju i biju kukavičke Srbe o.. još i te kako ih biju. Vučićevi prijatelji i pokrovitelji vatikan, eu i ameri nisu ni trepnuli jer su oni sve i režirali. Sad će eto malo da dođe Mogerinijeva zadnja rupa na svirali u eu ali gazda i Bog za Vučića. Hrvati su isto tako krenuli i uz pomoć Vučićevi prijatelja izvršili genocid i etničko čišćenje privremeno okupirane Republike Srpske Krajine i šta niko to više u Srbiji ni ne pominje. Sve go kukavica do kukavice. Albanci ako hoće mogu uzeti celu Srbiju jer su Srbi narod kukavica bez jaja i srama. Stalno bežanje i povlačenje od svih nikad suprostavljanje pa ko poštuje kukavice. Izdajnik na vlast otvoreno surađuje s našim najvećim neprijateljima. Laže i obmanjuje Ruse a narod očekuje pomoć baš od Rusa naše braće. Pa kako da nam pomognu takvim kukavicama kad sami ni ustanak ne smemo da dignemo, izdajnike da javno obesimo ali ništa. Deca treba da nam uče kako su Albanci, Hrvati ili npr. Rumunji hrabri narodi a mi Srbi najveće kukavice na kugli zemaljskoj. Ajde sad svi ološi slušat vučkove laži i gledat turske serije i naše realitije koji uništavaju decu, porodice i veru. Idemo malo ponavljanje mantre mi ćemo ostati mirni i ako nas pljuju i biju. Mi će predamo svr šta žele a dat ćemo i više. Mi ne smemo mi nećemo mi nemožemo hej vučko bedo s bednim kukavičkim narodom gde je kraj??? Kako to da se samo Srbiju može komadati bedniče kako žele tvoji prijatelji katolici i protestanti, dali ćeš dobiti Republiku Srpsku zazvrat ili tražiti autonomiju za Srbe u privremeno okupiranoj Republici Srpskoj Krajini i Hrvatskoj modernoj NDH.P.S. Širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima i gde god stignete.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime