Vučićeva politika prema KiM neiskrena

1
1113

Marko_Jakšić_koreBeograd – Poslanik DSS Marko Jakšić ocenio da je odluka gradonačelnika Kosovske Mitrovice Krstimira Pantića da ne položi zakletvu, pružila šansu Srbima da se bore.

„Ta odluka ide u prilog Srbima i srpskoj strani i još jednom pokazuje da je politika koju vodi (Aleksandar) Vučić prema KiM neiskrena i da šteti državnim i nacionalnim interesima Srbije. Cela politika je porazna i puca svuda i na svakom mestu“, rekao je Jakšić agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Pantić je shvatio da lokalni izbori na Kosovu nisu bili statusno neutralni.

„Postupak Krstimira Pantića je dao i pružio šansu i mogućnost Srbima da se dalje bore za opstanak na KiM“, rekao je Jakšić i ocenio da Beograd, odnosno Skupština Srbije treba da raspiše izbore, a ne „predsednica“ Kosova Atifete Jahjaga.

„Očekuje se da ponovo Atifete Jahjaga umesto Skupštine Srbije raspiše izbore, a ako ih ona raspiše, mislim da Srbi neće izaći na izbore i da su svi shvatili da je velika prevara počinjena 3. i 17. novembra. Ovo sada Srbima daje šansu da opstanu na KiM“, dodao je Jakšić.

Pantić je u subotu podneo neopozivu ostavku na mesto zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije i ocenio da su lokalni izbori na Kosovu bili „velika prevara od strane međunarodne zajednice“.

NSPM / Beta

like-button.net here

wordpress-themes.org here

1 KOMENTAR

  1. “velika prevara od strane međunarodne zajednice”, НЕ велика превара је нажалост од стране наше владе, као сатрапа ЕУ као окупатора и отимача туђих територија и ресурса. Србија није слободна и демократска држава, окупирана је. Нови избори под оваквим изборним зконима, неће донети ништа ново јер ће се опет створити коалиција коју народ није у суштини бирао. Једини спас је драстичана промена курса, принудна управе на целој територији Србије, проглашење банкрота, окренути се себи и заборавити ЕУ,ММФ и остале лешинаре светског поретка.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime