Disciplinovanje Srbije

0
899

Kud` to žuri Predsednik Srbije i ko ga to tera na „potpunu normalizaciju odnosa“ sa „RKS-Kosova bez zvezdice“? Zašto on kao Predsednik Otadžbine ne insistira na ispunjenje i onih odredbi iz Rezolucije 1244 a koje idu u prilog našoj državi!

razbijenasrbija1_thumb
Tači i Vučić

A zašto Albanci sa KiM ne vode unutrašnji dijalog o normalizaciji odnosa sa svojom državom Republikom Srbijom????

Kako to da privremene institucije albanskih vlasti sa teritorije Kosovu i Metohiji mogu da postavljaju uslove vlastima Republike Srbije, ako je po važećoj Rezoluciji 1244 teritorija KiM u sastavu Srbije!

RAZBIJENA SRBIJA1

Predsednik Srbije ne treba tako strastveno da nameće svoje planove kroz formulaciju „dijalog sa građanima“ i da ne manipuliše svešću naroda i sprovodi demontažu Srba i Srbije, već da obavlja zadatke iz svoje nadležnosti (dok ovamo zastupa legitimne interese Albanskog naroda i van Albanije), i da raspiše referendum sa pitanjem: „da li priznajete Republiku Kosovo?“, kao kartu za vožnju putem bez alternative!?

Vučić je zato i doveden na vlast i zaskočio na funkciju Predsednika, ne ispuštajući ni jednu polugu apsolutnog gospodara u kojeg je inaugurisan kao „Lider Srbije i Zapadnog Balkana“, svetskog kalibra!

A Srbi su skloni slušanju Lidera – Vođe koji će ih kao stado ovaca povesti u siguran ostanak bez Otadžbine!

A („inicijativa Predsednika Srbije u autorskom tekstu objavljenom u dnevnom listu „Blic“) sve ovo može da znači da će se, „unutrašnjim dijalogom“, pitanje Kosmeta utopiti u sveobuhvatnu promenu Ustava za naš brži put u EU, upravo zato da bi se izbeglo pojedinačno pitanje o Kosovu i Metohiji na Referendumu, i tako stvar završi u „jednoUmnoj“ Skupštini, pa će se na Referendumu naći Ustav Srbije u celini, koji će obuhvatiti SVE promene, pa i tu da Srbija više nema vlast nad Kosmetom, pa je to realnost!

Da Vas podsetimo:  Cena jogurta najbolji pokazatelj kako se marketi u Srbiji sprdaju sa kupcima

Bez obzira što se do te „realnosti“ stiglo oružanom pobunom i žalosne činjenice da je na Srbiju izvršena (cinički nazvana) „humanitarna agresija“, uz svesrdnu podršku EU i SAD na čelu NATO alijanse, i ista nije činjena kroz međunarodne institucije.

Tada su Amerika i EU, sa još 18 drugih NATO zlotvora, 78 dana, po Srbiji sejali smrt svojim krstrećim raketama, kasetnim, uranijumskim i drugim bombama, … ostavljajući žrtve i među civilnim stanovništvom!

Nema države na planeti koja bi pristala da se lako odrekne dela svoje teritorije kao i svoje imovine na toj teritoriji. Bez obzira što su kosovski Albanci dobili političku vlast (autonomiju, izbore, upravljanje,) oni nikako ne mogu da dobiju vlasništvo nad celokupnom imovinom Srbije!!

A kad` Srbija prizna „RKS-Ćosovo bez zvezdice“ kao samostalnu državu, onda može da ga vrati samo agresijom na tada „susednu državu“ i NATO!

I tako zamišljen „unutrašnji dijalog“ treba da traje sa ciljem da ubedi srpski narod i ostale građane Srbije, da se svi slože sa mišljenjem Predsednika Srbije!! Jer Srbija se kreće nezaustavljivo putem bez alternative i na tom putu ne sme da bude prepreka, bez obzira na cenu, pa čak i sve do nestanka Srbije kao nacionalne države srpskog naroda!

Srbija se svojevremeno vratila sa Krfa, ali je pitanje hoće li se vratiti iz Brisela!

P.S. U istom cilju je i sutrašnje ( utorak uveče) emitovanje epizode „Karađorđeva smrt“ na RTS1, kako bi se pokazalo “da smo Narod koji je vođama samo skidao glave”, i da nismo prepoznali „svetlu budućnost“ u koju nas oni vode!

Takvo emitovanje ima odvraćajući značaj zbog onoga što smo večeras čuli (na „Pink“ TV), sa opomenom da nekome ne padne nešto na um protiv izabranog vođe……..

Da Vas podsetimo:  Kasni se sa merama, građani da štede, ako imaju od čega

©Geto Srbija

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime