Vučiću, ko je ispao budala?

0
1248

vucicu-izvini-1

Nova stranka ukazuje da je pre više od mesec dana istekao rok za plaćanje duga za struju paraćinske Staklare a da na račun EPS-a nije stigao ni dinar od vlasnika Cvetana Vasileva. Zato pitamo premijera kako se takav ishod uklapa u njegova svojevremena obećanja da neće dozvoliti da ga „tajkuni prave budalom“ i da li je to bila samo jedna u nizu izrežirana predstava za javnost sa namerom da se neki drugi načine budalama.

Podsećamo da je Vučić, u svom zanosu lažne borbe protiv tajkuna i bahatih neplatiša, 18. jula slavodobitno izjavio da je vlasniku Staklare Cvetanu Vasilevu dat rok da do 31. jula uplati deo duga od skoro 20 milijardi dinara. Uprkos premijerovom busanju u grudi i teatralnim uzvicima kako neće dozvoliti da se jedan tajkun bogati na račun građana, konstatujemo da i posle mesec dana po isteku roka na račun EPS-a nije uplaćen niti dinar.

Podsećamo i da je samoproklamovani borac protiv tajkunizacije Srbije tom prilikom otresito zaključio da „neće dozvoliti oprost duga da bi jedan tajkun bio uspešan, bogat i bahat, a mi svi budale“. Budući da od Vasileva nije naplaćen ni dinar, pitamo ko je ovde ispao budala! Da li oni koji već tri godine vladaju obećavajući kule i gradove i najavljujući preporod koji samo što se nije desio ili oni koji su im svojim glasom omogućili takvo konstantno varanje građana?

novastranka.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime