Vučiću smeta što nezavisni mediji ne kleče pred njim

2
649
Foto: Unsplash

Nije jasno zašto predsedniku Srbije i SNS smetaju mediji čiji je tiraž, kako kaže, 500 primeraka, dok se njegov očito omiljeni Informer prodaje mnogo bolje.

2 KOMENTARA

 1. Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić ocenjuje za Danas da se Vučić uz pomoć kontrolisanih medija održava na vlasti i širi lažnu sliku o zlatnom dobu Srbije.
  – Zar nije posao novinarskih udruzenja da se bore za slobodne medije i slobodu novinarskog pisanja, da sirite istinu, da svarate atmosferu u kojoj ce citalac medija sam po svojoj volji svojim umom proceniti sta je pozitivno i dobro a sta lose.

  – Da ipak malo izmenite taktiku pa pocnete da ignorisete Vucica i njegove satrape. To sto on koristi kocijaski recnik je manje zlo.
  Njega treba prestati kritikovati, pominjati, prozivati jer tad nece imati razlog za malj i laprdanje. Kad takve ljude stavite na ignore, oduzmete im razlog za bahatost i bezobrazluk, kad prestanete da ga hranite svojim kritikama on nece imati razlog da se pred jadnim, napacenim i opljackanim narodom busa u prsa i junaci.
  Vi novinari Vucica podizete na vrh, hranite ga a znate da covek sujetan, pomazete mu iako znate da to samo produzava njegovu vladavinu.
  Vi od njega stvarate junaka, Robina Huda pa onda ispada svi losi samo Vucic dobar, borben, radan, vredan.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime