Vuk Jeremić: Lažno nasilje koordinišu Tači i Vučić; šta bi bilo da Albanci smanje na 5:1?

1
996

Ocena stanja na Kosovu i Metohiji koju je Vuk Jeremić izneo, ne može se opovrgnuti bez obzira na kontroverze koje ga prate od objavljivanja njegove kandidature za predsednika Srbije.

„Pojačavanje tenzija oko Kosova i Metohije u poslednjih nekoliko nedelja nije slučajnost; Aleksandar Vučić i Hašim Tači to koordinisano rade zbog predstojećih izbora u Srbiji. Jedan od Vučićevih savetnika je Toni Bler, čovek koji, siguran sam, nije promenio mišljenje o Srbiji od vremena kad nas je bombardovao“ piše na zvaničnom profilu Vuka Jeremića.

Izjavu prati video u kome Jeremić tvrdi da su aktuelni „događaji“ na Kosovu i Metohiji u sprezi Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, osuđenog šiptarskog teroriste sa kojim Vučić pregovara u Briselu a sve u korist šiptarske ideje o državi na tlu srpske pokrajine.

www.kmnovine.com

1 KOMENTAR

  1. Tačno, istina je!!! svi koji su Srbi vide da je ovo istina!! svi koji mrze Srbe i Srbiju, tj. oni koji su se prodali zlotvorima nad Srbima i Srbijom, propagirju da je ovo neistina!!! Na žalost svih čestitih i poštenih Srba, mnogo je prodanih duša, izdajica, koji za šaku dolara masakriraju Srbe i Srbiju!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime