VULIN ZAMENIO UNIFORMU Stajling isti, boje nove

2
563
Aleksandar Vulin / Foto: YouTube Screenshot

Serijski nosač uniformi nastavlja po starom. Kakvo odelo, kakvu uniformu dati Aleksandru Vulinu? Sada već bivši ministar odbrane nije skidao crnu ili maskirnu odoru tokom mandata na čelu Vojske, a sada se navikava na novu, sa teget bojama?!

Ministar Vulin ozbiljno shvata dužnosti. Stajling isti, boja nazovi uniforme nova. Kad je čovek spreman, brzo se i prilagodi, napisala je poznata novinarka Tanja Jordović.

Na Tviteru je osvanula fotografija novog ministra policije Aleksandra Vulina u svojoj trećoj radnoj uniformi! Vulin je fotografisan sa pripadnicima policije, a na sebi nosi teget odelo koje podseća na policijsku uniformu.

Pre nekoliko dana, gotovo proročki, upitali smo se da li će Vulin posle uniforme Kancelarija za Kosovo i Metohiju, a zatim i vojne, obući i kvazi policijsku uniformu.

Vulin na terenu, Foto: Ministarstvo odbrane
Vulin na terenu, Foto: Ministarstvo odbrane

Novopečeni ministar opravdao je očekivanja javnosti i kao i svaki ljubitelj uniformi, i sebi skrojio novu „zaštitno-tehničku odeću“, kako je svojevremeno Ministarstvo odbrane nazvalo odeću u kojoj se Vulin igra vojnika. Prvi pendrek Srbije je posle ispunjenja dečačkih snova da bude „zaštitnik“ Srbije, ispunio i drugi dečački san – da bude glavni za red i mir.

Ostaje da vidimo da li je posle petnaestodnevnog služenja vojnog roka, ministar Vulin proći vikend kurs u Sremskoj Kamenici, kako bi u potpunosti bio spreman za nove radne pobede.

Mladi Aleksandar na časovima avijacije FOTO: Ministarstvo odbrane
Mladi Aleksandar na časovima avijacije FOTO: Ministarstvo odbrane

Doduše, ako bude „radan“ kao na predhodnom poslu, teget uniforma će biti najmanji problem za javnost…

2 KOMENTARA

 1. двм Мира Смиљанић-Влаховић,Апатин,(пензионисани вет.инспектор)

  https://www.youtube.com/watch?v=5UsZ1eVFdL4
  Pokret Ujedinjenih Fantoma
  12,8 хиљ. пратилаца
  Prema motivima pesama:
  Hej, vojnici vazduhoplovci (A. Nećak, J. Adamov),
  Pump Up The Jam (Technotronic) i
  Jemo voli jem (Rambo Amadeus)

  Tekst i vokali: Milan Pernat i Miljan Čičić

  Studio Yesiloveguitar – Izrada matrica i aranzmana
  https://www.yesiloveguitar.com/matrice/

 2. Tek sada ce tetkine pare da ulaze legalno,da se otvore standovi prezentacije proizvoda poput Jovanice… ,tako to bude kada je vladavina mediokriteta i vagabundi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime