Vuline, gde su kamere?

0
965

vulin

DRUŠTVO SRPSKO-SLOVENSKE SOLIDARNOSTI
KOSOVA I METOHIJE
«GRIGORIJE STEPANOVIČ ŠČERBINA»

Proslava povodom odlaska direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina održana u Leposaviću crni je humor ionako tužne srpske svakodnevice na Kosovu i Metohiji. U svom prepoznatljivom imidžu “crno bez belog” Aleksandar Vulin nije propustio priliku da pozove Srbe na još jedan samoubilački politički korak što je zapravo kruna njegovog “političkog” delovanja u južnoj srpskoj pokrajini.
Pre nego što će doći na vlast Srbima je obećao da će poništiti sve Borkove (Stefanović) dogovore štetne po državu i narod. Nažalost otišao je tri koraka napred i Srbe gurnuo u naručje samoproglašene države Kosovo.
Od vremena Turaka pa do današnjih dana Srbi na KiM nisu videli većeg političkog prevaranta i licemera. Kako je unesrećio Srbe na KiM za verovati je da ni penzioneri  u Srbiji neće bolje proći, imajući na umu njegovu novu funkciju ministra za rad i socijalnu politiku.

P.S.

Društvo srpsko-slovenske solidarnosti Kosova i Metohije “Grigorije Stepanovič Ščerbina” traži od Aleksandra Vulina da javnosti objasni gde su te silne kamere koje je nabavio za potrebe Kosovske Mitrovice vredne blizu milion evra, bez tendera.

U   Kosovskoj  Mitrovici

predsednik  Društva

Momir  Kasalović, dipl. inž. el.

saopstenje-720x1024

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime