Vuline, prestani da lažeš!

0
1383

vucicGodinama već, od trenutka potpisivanja Briselskog sporazuma, u lažima protiv Srba i srpske države najviše se u javnosti ističe Aleksandar Vulin.

Bestidnost, neiskrenost, bezosećajnost, odsustvo svake plemenite osobine u nastupu prema Kosovu i Metohiji i srpskom narodu koji ovde živi, prisutna je kod svih u srpskoj aktuelnoj Vladi ali u javnosti prednjačite Vi, Aleksandre Vuline.

Jedino opravdanje takvog stanja, ako Vam ne pripisujem „magične uticaje“ (koji su se manifestovali na čuvenom video snimku kako iza govornika nekontrolisano mašete glavom u više pravaca), bilo bi da ste sami sebe ubedili u svoje laži. Pa, ako sebe jeste ubedili, nas Srbe sa Kosova i Metohije niste i nećete.

Vaša uvredljiva izjava da „podele među Srbima nisu dobre i da to ne treba raditi javno već razgovorom rešavati“ je čak i kriminalna. Apsolutno podseća na likove iz romana „Kum“ ili „Sicilijanac“ (oni po kojima je sniman istoimeni film) a koji vas pozovu na večeru da plemenito reše problem a u stvari vam kažu da su odlučili da vam to bude kraj. Doduše, njih je na takav korak morala da natera nečija najdublja uvreda, za razliku od Vas koji sami vređate i sami presuđujete. Tako Vi činite sa Srbima sa KiM.

kladecapit
Šiptarski teroristi koji su se borili i činili monstruozne zločine nad Srbima, sa istim grbom ia istu tvorevinu koju su želeli da imaju bez Srba ali bez „Srba“ to nikako nije bilo moguće.

Najveće podele koje su nastale među Srbima na Kosovu i Metohiji napravili ste upravo Vi!

Obećanjima, povlasticama, radnim mestima koje ste delili, omogućavanjem pljačke srpskih firmi i institucija za poslušne i pohlepne Srbe a pretnje, prebijanja, lomljenje kostiju i izbornih kutija, izbacivanja sa posla i pokušaja ukidanja socijalne pomoći i ugrožavanjem bezbednosti i egzistencije za neposlušne, načinili ste jaz koji od nastanka srpske države do danas nije postojao sa pogubnijim posledicama. Vi čak, i ako se radi o ljudima pod kontrolom Vašeg šefa Vučića i njegovih šefova „vukova“, ne možete da pozovete na pomirenje već pozivate jedino „da se dele ali tajno“. I tu se projavljuje Vaša neodoljiva želja da se upropasti čak i ono što ste sami stvorili na Kosovu i Metohiji ako makar i ima samo prizvuk „srpsko“.

Da Vas podsetimo:  KUDA IDE NEMAČKA?

A to što ste stvorili zove se „Srpska lista“. U vreme kada je nastala ona je imala samo jednu ulogu – da bude poput onih „srpskih listi“ kojima su su se upravljale Ustaše i drugi koji su sledeći te „liste“ vršili egzekucije i potpuno zatiranje Srba, vršili sistematski genocid nad njima. To je „Srpska lista“ koju ste stvorili u Vladi koja se neće ni smiriti ni zadovoljiti dok po svojoj „listi“ od svog naroda ne očisti Kosovu i Metohiju do kraja.

jabllanovic
Vladeta Kostić, pristalica i istaknuti član liste „Srpska“ agilan u stvaranju šiptarske države čiji se grb vidi iza njegovih leđa

Dakle, izdajničku i genocidnu listu „Srpska“ – nije ni stvorio ni izabrao srpski narod sa Kosova i Metohije! Od svog osnivanja ona je postala najveći i najljući neprijatelj srpskog naroda i države, njenih zakona, tradicije, vere, morala, svega ljudskog jednom rečju.

„Predstavnici“ te liste, poslušnici koji zarad pomenutih beneficija, „časti“ i „ugleda“ u svom selu – nisu predstavnici srpskog naroda i takvi kakvi su, to nikada ne mogu ni biti jer se srpski narod borio tako da ga čitav svet nije mogao poraziti do vi, srpski izrodi i izdajnici, niste s zarili nož u leđa!

Njen nestanak, prestajanja sa radom, političko neutralisanje, Srbima sa Kosova i Metohije može da donese jedino makar nekakvu nadu u opstanak i nastavak života na svojoj zemlji, na Kosovu i Metohiji. Apsolutno se ništa loše Srbima ne bi desilo gašenjem te liste i uklanjanjem sa političke scene njenih članova.

Nikakvi Srbi sa Kosova i Metohije nisu stvorili tu listu, niti su je birali! Srbi su bojkotovali šiptarske izbore na kojima se ona kandidovala jer „Srpska lista“ stvara šiptarsku državu za koju ste preuzeli obavezu Vi, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Ivica Dačić i talog srpske bagre sa Kosova i Metohije (iako među njima ima najmanje Srba već Cigana poput Aleksandra Spirića i Gorana Rakića, Crnogoraca poput Vučine Jankovića i nedefinisanih poput maloumnih Jablanovića (stranci ih u svojim privatnim izveštajima, čak i stručnim analizama za unutrašnju upotrebu službi zvanično nazivaju budalama, kao i Stojanovića zamenika tzv „premijera“ separatista) i Vulovića čija se sposobnost samo u zlu, kriminalu i podlosti ogleda pa vam kao takvi najviše i odgovaraju).

Da Vas podsetimo:  ALBANIJA DO SARAJEVA
hasim taci_
Hašim Tači, šiptarski terorista na srpskoj listi, odnosno poternici. Iz redova liste „Srpska“, one na čijem je plakatu Vučić, promovišući izbore koje je potpisao i omogućio Ivica Dačić.

Srbi sa Kosova i Metohije su narod mučenički, stradalni, pošten i neustrašiv. I ovaj sada „slom“ koji ste počinili nije slom, već realno sagledanje stvari gde sebi pod nogama ima grobove, pod skutom svoju decu i porodice a ispred sebe, bočno, iza i nad glavama beskrupulozne, pohlepne i pomračenih srca šiptarske teroriste i vas, srpske izdajnike, koji svi skupa jedino smete udariti po mraku i ako vas niko ne vidi! Takve vas je junake majka rodila! Zato prestanite da lažete, prestanite da preko svega tovarite još i sramotu ovom napaćenom narodu ovde dok mu, za razliku od ustaških i šiptarskih zlikovaca, baš vi iza „Srpske liste“ najsporije i najbolnije povlačite oštricu preko grkljana. Kada je već postalo jasno da zemlju ne može sačuvati sam, onda mu je preostalo da čuva svoju porodicu. To je ono što radi Srbin sa Kosova i Metohije danas, niste ga vi slomili.

Ko god ovo objavio znam da ćete ga pročitati Vi i oni koji treba da ga pročitaju a digitalni trag, baš kao sramotu sa svog imena zbog veleizdaje koju činite, nećete moći da obrišete ni Vi, ni cela ova družina dok postoji ljudski rod u ovome i onom drugom, beskonačnom svetu.

Spisak vas sa „Srpske liste“ ostaće spisak jadnih, osramoćenih kriminalaca i nečasnika koji su samo i jedino u tome dosegli svetsku veličinu i prevazišli sve one o kojima nas je kao takve učila istorija.

Ivan Maksimović

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime