Napad na Pantića napad na državu!

3
1190

Još kad bismo znali gde nam je država.

Srpska aktuelana vlast, odnosno vladajuća trijumviratna elita, napravila je toliku zbrku u svesti svojih sunarodnika, da više niko ne zna šta je prava istina, niti zna šta mu je činiti. Ne možemo se oteti utisku da je takav galimatijas svesno (namerno) „zamešan“, da bi Srbi na severu Kosova i Metohije izgubili i teoretsku mogućnost da i dalje (makar i formalno) ostanu unutar države Srbije. O tome koliko su Nikolić, Dačić i Vučić zbunili Srbe u ostalom delu Srbije, nije potrebno posebno naglašavati, jer gotovo da nema Srbina kojemu je tu išta jasno.

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

3 KOMENTARA

 1. Istina je da smo bili preuzeli deo Vašeg video snimka u trajanju od desetak sekundi i da smo taj deo snimka „kropovali“. Uopšte ne izbegavamo Vaš logo, već je bilo u pitanju nešto sasvim drugo. Hteli smo da napravimo kratku video kompilaciju sa izjavama nekih političara u vezi kosovskih izbora. To smo hteli da ilustrujemo i delom kratkog Vašeg snimka koji je u tom trenutku bio aktuelan. Ipak, natpis u dnu videa, u kome je pisalo da zadržavate sva autorska prava i da se „zainteresovani jave na vašu mejl adresu“, nije se uklapao u ono sto sam ja kao administrator mislio da znam o portalu Novinar.de. Pozvao sam vlasnika portala http://www.koreni.rs, gospodina Nikolu Janića, da se posavetujem. Bilo mi je nelogično da neki srpski portal zahteva da mu se prvo obrate na mejl adresu, da bi dozvolili da svet vidi suprotnu sliku od one koju su u tim minutima i satima plasirali mediji u Srbiji.

  Nikola je bio iznenađen i rekao je da je Srđan Marjanović (vlasnik portala Novinar.de) srpski patriota, te da je uveren da on nikada ne bi usporavao plasiranje istine o dešavanjima na Kosmetu, traženjem dozvole, putem mejla, za objavljivanje iste. Izrazio je i sumnju da takav zahtev možda i nije postavila vaše redakcije, jer je u pitanju snimak na kome se vidi da policija u uniformi razbija vrata na glasačkom mestu na kome su uništavane glasačke kutije. Imajući u vidu i da je u pokretanje vašeg portala uključen i da iza njega stoji i vladika Artemije, u čiji patriotizam niko ne sumnja, otvarala se mogućnost da neko ovime pokušava da diskredituje Vaš portal. Nelogično je bilo da je pored imena portala bilo obaveštenje da vam se zainteresovani za ovu istinu prvo jave e-mailom. To bi moglo da uspori objavljivanje istoga više sati, možda i dana, u zavisnosti od toga iz kog dela sveta vam se šalje mejl i brzine vašeg odgovora. Nikola mi je doslovce rekao:

  „Važno je da se istina o događanjima na Kosmetu što pre pošalje u svet i da što više ljudi bude pravovremeno i istinski informisano o ovome, što verujem da je i Srđanov stav. Preskoči to o javljanju na mejl radi zaštite autorskih prava, „kropuj“ to, jer može da bude i da je u pitanju podmetanje „kukavičjeg jaja“ kako bi se na osnovu tog zahteva u ovim za Srbe, ne samo na Kosmetu, važnim trenucima to iskoristilo za napade na Srđanov portal i na vladiku Artemija“.

  Napominjem da sam u međuvremenu, odmah posle objavljivanja Vašeg komentara, isekao deo vašeg video snimka i da se on ne nalazi na portalu http://www.koreni.rs . Ne postoji drugi prilozi sa vašeg sajta koji smo „zloupotrebili“,

  Ukoliko nisam u pravu, molim Vas da nas o tome obavestite i on će takođe odmah biti uklonjen.

  Srdačan pozdrav… i svako dobro Vam želim!

 2. U redu što preuzimate delove ili cele naše priloge ali to što uklanjate logo i ostale oznake portala Novinar.De je već nezrelo, protivzakonito i zaista ružno.
  Zbog čega izbegavate naš logo?
  Ivan Maksimović, autor priloga iz koga ste preuzeli delove pokrivalica za Kosovsku Mitrovicu.

 3. Pomalo je neobično da je ovaj najpre tvrdio da su ga napali s leđa, a potom je malo „korigovao“ svoje izjave. Možda se samo posekao tokom brijanja. Pogledajmo kako je namesti onu gazu: rasekao je po sredini i natopio krvlju, da deluje strašno. Ako stavljaš gazu na ranu sigurno nećeš tu gazu seckati na pola rane. Sprdaćina od čoveka i od srpskih medija koji se prave da sve to ne vide.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime