”Za našu decu” naselićemo džihad ratnike u vidu ”miroljubivih” migranata koje neće EU

1
3159
Foto: printscreen

Horde migranata terorišu građane Srbije uz otvorenu podršku evrounijatske kolonijalne uprave

Zbog našeg nemara i oportunizma decenijama smo dozvoljavali nekontrolisano naseljavanje Šiptara-Albanca na našu zemlju, a oni su nam razorili svetinje po KiM i proterali najveći deo naroda. Umesto da smo iz toga izvukli određenu pouku, danas se pravi ista greška; puštamo horde lažnih muslimanskih migranata (u nastavku: migranti) koji će nam potpuno razoriti zemlju, a narod proterati. Tako, u doglednoj budućnosti, neće biti ni Srba, ni Srbije.

Po nalogu Zapada, Vučić je počeo sa trajnim naseljavanjem migranata, ne obazirući se na tragične posledice  tog procesa, koji se doslovno može nazvati ugrožavanje opstanka Srba na njihovoj matičnoj zemlji. Demografska destabilizacija Srbije, koja je posledica politike otvorenih granica, preti da od pravoslavne zemlje stvori muslimansku džamahiriju.

Dok mediji ”Velikog brata” o tome uporno ćute, na još uvek slobodnom internetu svakodnevno dobijamo informacije o kriminalu i nasilju koje čine muslimanski migranti po Srbiji. Istovremeno, policija ne vrši svoju osnovnu dužnost, da brine o bezbednosti građana i njihove imovine, nego samo konstatuje učinjeno krivično delo ili prekršaj migranta, i slučaj se time završava. Umesto da policija stavi pod kontrolu migrante, prvenstveno pooštravanjem bezbednosnih mera u sabirnim centrima, ili sprovođenjem sistematskih aktivnosti čiji je praktični (ne nužno i proklamovani) cilj da oni napuste našu zemlju, pripadnici njenih snaga ih vraćaju sa granice, odvezu ih u unutrašnjost i puste. Kada policija zbog kretanja bez papira i privede migranta u Prekršajni sud, sudija mu izriče samo opomenu i pušta ga da ide gde hoće i radi šta hoće. Pri tome se vrši neviđena satanizacija svih trezvenih i zabrinutih pojedinaca i organizacija koji argumentovano ukazuju na opasnost od nekontrolisanog boravka i kretanja migranata po Srbiji.

Da Vas podsetimo:  Srbija glasala PROTIV Rusije u UN

Na svu tu nepravdu, kolonijalni upravitelj Aleksandar Vučić poručuje da su svi koji se brane od migranatskog nasilja fašisti, odnosno da treba da ih pustimo da nam otimaju i uništavaju imovinu i da nam povećaju natalitet silovanjem žena. Po Vučiću, nisu fašisti oni koji siluju, maltretiraju, uništavaju tuđu imovinu, sve sa onim koji ih u tome podržavaju, nego su fašisti oni koji neće da dozvole da im siluju i maltretiraju narod i uništavaju imovinu. To ludilo umišljenog vođe ne treba da čudi, sadašnji veliki evrounijata i sam je nekad bio ”fašista” kada je pozivao na rat i osvetu devedesetih.

Zbog pogrešne politike evrounijatske uprave prema migrantima ni jedan građanin Srbije više nije bezbedan. Dok mediji ćute, sve češći su incidenti sa ”Alahovim ratnicima”, lažnim migrantima. Pored međusobnih obračuna, nasrću na žene i devojčice, upadaju u kuće, crkve, pljačkaju, fizički napaduju i vređaju građane…  Ako se ostvare planovi Zapada o trajnom naseljavanju nekoliko miliona migranata na Balkanu, to će definitivno ubrzati nestanak Srba i države Srbije. Da to nije ”teorija zavere” ili daleka budućnost, nego surova stvarnost potvrđuju sledeće činjenice:

  • Vlada donela uredbu – migrantima se daje od 200.000 do 1.400.000 dinara za pokretanje biznisa,
  • Vučić oslobađa poreza poslodavce koji zaposle migrante, tako da plaćaju 70 odsto manje doprinose i poreze na dohodak radnika,
  • Migranti će imati prednost pri zapošljavanju,
  • Dablinski 1,2 i 3 i Marakeški sporazum omogućavaju integraciju migranata u obrazovni, zdravstveni i socijalni sistem, kao i dobijanje dokumenata zemlje u kojoj se nalaze čime dobijaju ista prava sa matičnim stanovništvom. Bilo kakva javna kritika podleže krivičnim sankcijama, a mediji koji se budu „drznuli” da o tome obaveste biće drakonski kažnjavani i zatvarani (Marakeš). Po nekim procenama i globalnim planovima na području Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske očekuje se trajni prihvat od 6 do 9 miliona migranata.
  • Stalno raste broj migranata, na jugu nesmeteno ulaze, a na severu zemlje nedozvoljavaju im da izađu. Za vreme vanrednog stanja organizovano su dovozili migrante iz Mađarske i razmeštali ih širom Srbije.
  • Putin upozorava Srbiju: Sa migracijom postajete nova baza ISIS-a, ceo Balkan je ugrožen…
  • Rima Darious politička aktivistkinja i državljanka Sirije: Postaćete manjina u svojoj zemlji kao na Kosovu, migracija će vas preplaviti!
  • Srbija još uvek nije rešila problem svih izbeglih i raseljinih lica tokom ratova na području bivše Jugoslavije. Kako može odjednom pružiti utočište desetinama, možda i stotinama hiljada ilegalnih migranata s drugih kontinenata koje neće EU?
Da Vas podsetimo:  Bravo majstori! Vrlo dobro! Služimo Srbiji!

Kao odgovor na ovo bezumlje, kada nepravda postane zakon, otpor je naša dužnost. U uslovima kada je migranata sve više i sve su agresivniji, kada je policija samo običan posmatrač, kada vlast sve čini da se prikriju zločini migranata, jedino što nam preostaje je da sami organizujemo zaštitu imovine i svojih porodica.

Da li su ”Fašisti” oni koji hoće da zaštite žene, decu od lažnih migranata?

Ovu državu, trenutno koloniju, ne čini samo evrounijatska kolonijalna uprava i njihovi botovi, već i narod koji treba da se pita. Zato umesto velikih priča i nadahnutih tekstova, umesto lažnog umirivanja savesti, umesto traženja izgovora, krajnje je vreme da narod uzme stvar u svoje ruke, jer to nalaže i teorija prirodnog prava koja glasi: ”Narod ima prava na pobunu, kada se oseti ugrožen u vitalnim životnim interesima.” Srbija je danas pred uništenjem, a Srbi pred istrebljenjem! Zar nam treba više razloga?

”Protiv nepravde treba se boriti. Ravnodušno gledati nepravdu isto je što i tvoriti nepravdu.”  Sv. Nikolaj Žički

Uredništvo ”Borba za istinu”

Izvor: Borba za istinu

1 KOMENTAR

  1. Судећи по слици у заглављу, све саме питоме, умиљате фаце. А ми смо познати као гостољубив народ, тако да не видим у чему је проблем… Ако нису наша деца, биће добри зетови, поштоваће нас. И крајолик ће да се оплемени: свуда минарети, три пута дневно милозвучни врисак мујезина. Наредних петсто година.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime