Za NATO su i srpske bebe bile vojni cilj: Agresori bombardovali bolnicu i porodilište!

2
67

NATO agresori su bombardovali bolnicu “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu. Direktnim pogotkom uništena je zgrada neurologije, a oštećene su zgrade Dečje i Ginekološko-akušerske klinike i prostorije pravne službe bolnice i računovodstvo.

U ovom monstruoznom napadu poginula su tri pacijenta – Radoslav Novaković, Branka Bošković i Zora Brkić, kao i bolnički čuvar.

Život je izgubilo i sedam gardista Vojske Jugoslavije – Aleksandar Bajin, Goran Verežan, Predrag Ignjatović, Branimir Krnjajić, Slaviša Miljković, Vojin Pejčinović i Dragan Tankosić.

I bebe bile na meti

Za NATO i kolevke su bile meta. Stradalo je porodilište. Bolnička oznaka napadačima nije značila ništa. U napadu na bolnički kompleks ranjene su dve porodilje, tri bebe i veći broj medicinskog osoblja. Samo pukom srećom, nijedno novorođenče nije izgubilo tek započeti život.

Kao i svaki put do tada kada bi pogodili civilne ciljeve, NATO se pravdao da je u pitanju “nesrećni slučaj”. Prema saopštenju agresorske alijanse, napad bio usmeren na vojnu kasarnu u blizini bolnice, ali je raketa, usled kvara, skrenula sa linije vođenja, piše 24sedam.

2 KOMENTARA

  1. Što bi rekao naš dragi pesnik Mika Antić …“ Svašta umem , stvarno umem, samo sebe ne razumem „.
    Razumijem NATO krvnike i agresore, što su bombardovali bolnicu, i apsolutno sam siguran da su to namjerno učinili. Kada sagledamo njihovo djelovanje po cijelome svjetu, od kada postoje, sasvim je normalno da su gadjali i bolnici sa rodilištem. Nije u redu da si mi svašta umišljamo, npr……… nebi oni nas, u naše rodilište, nismo mi crnci , afrikanci, vijetnamci…….Onaj koji prati zbivanja i ponašanja, nije se iznenadio. “ Svašta umem, stvarno umem, ali ………………………ne razumem“ !! Ne razumem , autošoviniste, drugosrbijance, izdajice, veleizdajnike, hulje, kukavice, ljigavce, koji se izjašnjavaju kao SRBI, a opravdavaju NATO agresiju tj. bombardovanje, u naše ime se odriču KiM, Srebrenički slučaj proglašavaju za genocid……… Niti sebe ne razumem, niti sve nas koji imamo zajednički stav oko agresije NATO , kako i zašto dozvoljavamo protivnicima Drzave i Nacije, da slobodno i bezbjedno pljuju po svima nama, zivima i mrtvima, da im se daje prostor i mogućnost u svim medijima, i da isti, ma šta radili, ne podlujezu nikakvim kosenkvencama. Mi smo zarobljni Narod i Drzava. Početak slobode obiljeziti će početak kaznjavanja spomenutih spodoba !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime