Zajednica srpskih opština- zajednica izdaje!

4
2142
Dejan Pavićević, „oficir za vezu“ sa natovsko-šiptarskom paradržavom Kosovo: „Zajednica srpskih opština neće biti NVO, niti udruženje pčelara“ / Foto: skrinšot Youtube

Kako red nalaže da se o „pokojniku“ govori sve najlepše tako sam dao vremena laži da počine, što ne znači da je vaskrsla u istinu već se ogolila u svojoj nečasti, a mislim, naravno, na sve što je sledilo hapšenju Marka Đurića i onome čemu je sav taj cirkus trebalo da posluži- uvertiri u završni čin! Spektakularnoj uvertiti sa ovacijama i pozivom na bis, valjda..?

Naime, tresla se gora- rodio se miš, i to bolećiv i neugledan, pa sad valja očekivati najezdu miševa u tu rupu buđavog sira zvanu- Zajednica srpskih opština koju pokušavaju da nam predstave i poture kao skuplju i svetiju reč od Kosova i Metohije!

Ne prvi put, naravno, nesoji to čine otkad su na vlasti, zapravo, otkad su prigrabili vlast od one žute pošasti pod zakletvom: „Gde su oni stali- mi ćemo produžiti bez razmišljanja, žaljenja i trunke kajanja!“

Naravno, sad sledi (u punom je jeku zapravo) lament kako oni đavolji nakoti Haradinaj i Tači pokušavaju da tu Zajednicu srpske izdaje formiraju po zkonima nekakvog „kosova“ a ne Srbije (a koji to zakon propisuje izdaju?!), kao da to šta suštinski menja i kao da će ta oblanda izdaje služiti bilo čemu drugome osim za udomljavanje partijskih poslušnika i Vučićev alibi: „Nikada nećemo priznati da smo priznali Kosovo!“

Ako već vapite za kakvom zajednicom, gospodo, eno vam zajednice srpskih svetinja; zajendica srpskih groblja; zajednica srpskih prognanika; zajednica zakorovljenih srpskih ognjišta; zajednice silovanih i preklanih majki, dece; zajednica vapaja Srbije- NEMA TE CENE, TOG CILJA I TE MUKE ZBOG KOJIH SE SMEMO ODREĆI KOSOVA I METOHIJE!

Eto vam zajednica ako vam je stalo do zajedništva, no, znamo odlično čemu sramne predstave uigrane s Tačijem i Haradinajem, čemu „ostavke“ Ramuševih otirača sa Srpske liste koji ispod žita i ćutke i dalje ministruju i naravno da im ne pada na pamet da ruše vladu krvoloka kojem su se zakleli na bespogovorno janičarenje, čemu tolki „jed“ na šamar iz Brisela da ćete za sve što ste podanički učinili dobiti- šaku zobi i kocku šećera!

Da Vas podsetimo:  Pukovnikova zadužbina

Ništa osim momentalnog i bezuslovnog povlačenja potpisa sa sramnog Briselskog sporazuma i prekida pregovora s onima koji su ’98. i ’99. „pregovarali“ noževima sa Srbima- ne dolazi u obzir!

Bezočna je laž da bi Srbima na Kosovu i Metohiji u tom slučaju bilo još teže, jer ako je ovo stanje svesti koje tužno nazivate životom dovoljno dobro za njih- veća muka od ovakve „slobode“ im ne treba!

Bezočna je laž da će to ubrzati taj otužni put ka Evropskoj uniji, jer ako nas ikada i prime u to društvo robovlasnika i roblja bićemo tek (zasluženo) sprdnja, nešto što je dalo dušu za guzicu a ne može se nazvati državom!

Igrajte se vi, bezumnici, Zajednice srpskih opština na svojim livadama kolko vam volja, al predaja il podela Kosova i Metohije- NIKADA!

Nikada jer, ponavljam i ponavljaću- tamo je naša kolevka i grob, tamo vaskrsavamo, tamo je nafora svakog Srbina makar nikada ne kročio na nju! Prvi korak svakoga od nas je dole, baš kao i poslednji udah i to nije nikakav mit već zavet između Gospoda i naroda koji je skućio na tom laktu svete zemlje da mu je doveka čuva za konačište!

Rekoh, tresla se gora- rodio se miš, samo ne očekujte da ćemo ćutke u tu mišolovku za vama, jer što je za vas panj za nas je- prag!

Zajednica srpskih opština ispisana je krvlju kraj Sitnice i Laba, pa još vekovima pre toga i druge nema niti može biti!

Nemojte nam zajednicu vaše izdaje poturati kao najskuplju srpsku reč!

Nemojte vaše pasjaluke poturati kao zore bez kojeg nam neće biti dana!

Nemojte nam ni slučajno pokrov nuditi kao postelju…

Da Vas podsetimo:  "Čovek koji zna sve"

Srbije bez Kosova i Metohije- nema!

Zajednica srpskih opština je zajednica vekova prošlih i budućih koje ne možete namiriti sendvičem i flašicom vode!

Zajednica srpskih opština je zajednica s Bogom, Kosova i Metohije s Golgotom…

Sejete vetar- požnjećete oluju zovući Tačija i Haradinaja na mobu u žetvu…

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

 

4 KOMENTARA

  1. Било која народна власт би лако поништила Бриселске споразуме као противуставне – и без тога што крше резолуцију СБУН 1244 – на основу Бечке конвенције о међудржавним уговорима (1969). Они који признају „независно“ Косово би били у шах-мат ситуацији, јер би или морали да прихвате поништење, или да повуку признање, да би избегли примену конвенције. Дакле, све је у нашим рукама: скинимо са власти овај издајнички напредњачки олош, и доведимо на власт праве људе, родољубе. Нема друге…

    • Ma zanimljivo,da niko ne pominje ko odvoji KIM od Srbije 1974,da to nisu vanzemaljci,imaju li ovde neki događaji svoj početak,uzroke,do kada o posledicama.ko prikriva ustav iz 1974,ko njima dade pravo da ovlaste tita da odvoji KIM od Srbije.što to isto ne uradiše od hrvatske,nego im pride dodaše i Vukovar.hajde malo o istini,a ne o laži i posledicama,već o uzrocima ovog stanja.Dajte zvanično imenom i prezimenom,ko to odvoji KIM od Srbijije,a Petar Stambojić im pridoda leposavić.Da TO NISU URADILI AMERI,NEMCI,ILI VANZEMALJCI.sVE DOK SE NE BUDE PISALO O UZROCIMA,pisaće se ciljano da se sakriju uzroci i onaj grob one džukele tita.Imenom i prezimenom,ko je hapsio Srbe koji su u ono vreme pevali SRPSKA SE TRUBA S KOSOVA ČUJE SRBINA SVAKOG DA OBRADUJE.Imena onih na wma,koji proglasiše Martinovića kome arnauti nabiše flašu u zadnjicu i razbiše,da bi umro u mukama,jer nije hteo da proda svoju zemlju arnautima,koji su ciljano dovođeni,a po dokumentima su naseljavali srpsku zemlju,a sup kosova im je to plaćao.Odlično je to opisao Marko Lopušina u svojoj knjizi gde mu ćeća stefanović kaže da im tito nije dao da reaguju.Šta se promenilo,ništa onu džukelu drže u faraonskom grobu i danas ga unuci citiraju.E ti isti su na KIM oduzeli manastirsku zemlju,koja je sačinjavala 65 posto metohije,taj nato je došao na ničiju zemlju,jer komunisti za vreme miloševića nisu vratili manastirima zemlju,nisu čak ni ukinuli zakon koji je tito i njegovi komunisti iz srbije doneli 1962,kojim je zabranjen povratak srbima na kosovo izbeglim za vreme rata od arnauta,valjda je titu i njegovim komunistima bilo žao što su ti srbi pobegli da ih arnauti pobiju,jer bi bilo još manje srba,hegemonista.sve dok se o tome ne bude pisalo,svaki napis će imati za cilj da se sakriju uzroci.

      • Добро је све знати, али прича о комунистима исто толико користи решењу окупације Космета као и прича о диносаурусима. Вероватно зато и не престајеш да дробиш о њима…

  2. „’98. i ’99. „pregovarali“ noževima sa Srbima- ne dolazi u obzir!“ – ИСТИНА. А шта су „Срби“ имали као адут, уместо ножа?… Мало се правимо невешти – важно је обарати Вучића, он је крив за све, а не слободоумна, демократска, транспарентнта, родноравноправна… Америка и Сорос…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime