Zakon o istopolnim partnerstvima

0
415
Foto: printscreen

Najava ministarske  za  ljudska  i  manjinska  prava  i  društveni  dijalog,  iste  one  sa  pokazanim  srednjim,  opozicionim  prstom  u  predizbornoj  kampanji,  Gordane  Čomić, o  pripremi  nacrta  zakona  o  istopolnim  partnerstvima,  otkriva  nam  da  će  proleće  2021. biti  vreme  za  novu  fazu  zombizacije  srpskog  društva.

Kao i do sada, kao lepo upakovane kore za rozen-tortu, pod izgovorom ljudskih prava, intenzivno se potura otrov totalitarne ideologije homoseksualizma. Iako sama ministarka Čomić ukazuje da istopolna partnerstva ne mogu biti izjednačena sa brakom, jer bi to bilo antiustavno, više je nego jasno da bi se usvajanjem ovakvog zakona otišlo korak dublje u bezdan izjednačavanja prirodnog i neprirodnog, moralnog i nemoralnog, blagoslovenog i prokletog.

 Naime , na prvu loptu, sve zvuči logično:

  • da zajednica istopolnih „partnera” (vidi tekst Džoa Grabovskog na temu reči „partner“) bude priznata zakonom;
  • da se na istopolne „partnere” primenjuju propisi o podeli imovine ako zajednica prestane da postoji;
  • da „partner” istog pola može da nasledi osobu sa kojom živi pod istim uslovima kao bračni drug;
  • da ima pravo nasleđivanja penzije u slučaju smrti ovog drugog;
  • da im se omogući uživanje prava na zaštitu od nasilja u porodici;
  • da u slučaju bolesti jednog drugi „partner” mora da bude obavešten o njegovom zdravstvenom stanju;
  • da istopolni „partner” ima pravo da učestvuje u donošenju odluka u pogledu izbora medicinskog tretmana za svog partnera;
  • da mogu jedni druge da posećuju u zatvoru i da u slučaju smrti mogu da preuzmu telo svog „partnera” i sahrane ga.

Međutim iz samih dokumenata aktivista homoseksualnih lobista širom sveta, pa tako i u Srbiji, nedvosmisleno se primećuje navijanje i zagovaranje krajnjeg cilja: ustavno izjednačavanje pojma braka za heterosekualace i homoseksualce i sledstveno tome – pravo na usvajanje dece.

Da Vas podsetimo:  Simonović osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog paljenja kuće Milana Jovanovića

Zato ne treba ni najmanje sumnjati da će ideološki kolonizatori, inače vrlo agresivni, dobro finansirani i medijski maksimalno pokriveni, nastaviti aktivnosti ka svom cilju, gde je ministarka Čomić samo puki izvršilac.

Pod uslovom da im dozvolimo…

Kao što je svojevremeno rekao Levan Vasadze, predstavnik Svetskog kongresa porodica za Gruziju, prilikom regionalnog kongresa porodica u Beogradu 2017. godine da je situacija u Srbiji dobra dokle god 5000 do zuba naoružanih policajaca čuva 50 nastranih tipova. Biće loše u Srbiji ako 50 policajca bude čuvalo 5000 nastranih tipova.

A ministarka Čomić može slobodno da vrati povez na oči, ionako ga nikad nije ni skidala.

Jugoslav Kiprijanović
Izvor: ifamnews

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime