Zapad nema pravo da se poziva na moral

1
1087

Ubili ste 5.000 civila na Kosovu

Jevrejsko ministarstvo za raseljeništvo (dijasporu) pri Izraelskoj vladi održalo je krajem juna hitan sastanak povodom rastućeg antijevrejskog raspoloženja u Evropi čija se pojava vezuje za njihovu agresiju u oblasti Gaze.

Izrael Hason
Izrael Hason

Na reakcije evropskog stanovništva sa zahtevom da se prekinu napadi u oblasti Gaze gde se na ulicama mogu čuti povici „Smrt Jevrejima“ i druge antisemitske parole, Natan Gelbart predsedavajući udruženja „Ujedinjeni jevrejski apel“ rekao je da je takvo stanje najsličnije onome iz 1933. godine u Nemačkoj.

Želeći da ukaže evropljanima da nemaju pravo da im se mešaju u domaću politiku, član KNESET-a, Izrael Hason (na naslovnoj fotografiji), precizirao je: “NATO je bombardovanjem ubio 5.000 civila na Kosovu, samo zato što je bio uvređen; 27.000 iračkih civila ubijeno je tokom bombardovanja prilikom američke invazije, jer oni predstavljaju opasnost po SAD; ne postoji zemlja na svetu koja može da razgovara sa nama o moralu” rekao je Hason stranim ambasadorima.

Danski, švedski i holandski ambasadori u Izraelu, kao i zvaničnici iz ambasada Britanije, Belgije, Italije, Mađarske, Austrije i Nemačke učestvovali su na ovom hitnom sastanku Kneseta za imigraciju, apsorpciju i Odbora za poslove dijaspore o stanju jevrejskih zajednica u Evropi.

Strane Agencije,

KM Novine

1 KOMENTAR

  1. gospoda u izraelu su izgleda zaboravila da su svoju nazovi drzavu platili englezima a uslov je bio da amerika udje u prvi svetski rat a na stetu palestinskoga naroda kojega su ti isti englezi prevarili pa se sada izraelci ponasaju kako im se prohte i misle da su svemoguci

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime