Zapad pomaže fašistima

0
1134

Sasvim je očigledno da NATO i Amerika materijalno i vojno pomažu pučističko-fašistički režim u Kijevu koji u sadejstvu sa nacistima “Desnog sektora” ubijaju svoj narod na istoku Ukrajine samo zato što govore ruskim jezikom..

02.05.2014. Miodrag Tomić Stublinski, KOMENTAR na vest *Ukrajina iz časa u čas… Narodna milicija: “SBU laže kad kaže da kontroliše pola Slavjanska, ne treba nam njihova pomoć, neka idu odavde” – POČEO SPECIJALNI NAPAD UKRAJINSKIH PUČISTA NA NAROD… SLAVJANSK I KRAMATORSK PRVI NA UDARU

zastava-kolaz-sad-euNATO je SR Jugoslaviju tri meseca bombardovao, ubijao građane Srbije divljački, rušio i uništavao srpsku infrastrukturu, fabrike, škole, bolnice, vozove, ubijao decu i starce da bi navodno zaštitio “goloruko šiptarsko stanovništvo”.
Hoće li NATO bombardovati Kijev, i vojne jedinice Ukrajine. Hoće li NATO, po istom aršinu, koji je primenio na SR Jugoslaviju, ubijati ukrajinske pilote, bombardovati vojne kasarne, elektroprivredne objekte i Kijevsku televiziju ili će se, jasno kao na dlanu pokazati, da je NATO i Amerika Četvrti evroatlanski fašistički rajh koji je zajedno sa ukrajinskim fašistima krenuo na okupaciju Rusije.

Fašistički zapad za svaki početak agresije ima poneki lažni nesuvisli izgovor. Od sarajevskog atentata, preko “Markala”, “Račka” pa do Ukrajine. Kao što se Napoleonov i Hitlerov kit nasukao na debele ruske hridine, tako će proći i zarđala NATO krntija i tobožnja američka vojna svemoć koja je nemoćna pred malo jačim tornadom.
Onaj pravi i još nevoiđeni “tornado” prirediće Obami baćuška Vladimir Vladimirovič Putin. Briselskim fašistima neće pomoći ni dobro snabdevena podzemna skloništa pod uslovom da umesto kiseonika adaptiraju pluća na ruski gas, sa nešto malo urana i stroncijuma.

Nahuškani od Amerike ukrajinski fašisti su krenuli u samoubilački rat očekujući da ih iz vazduha podrže NATO zlikovci a njih nešto nema na nebu, a i ako se pojave biće to let iznad kukavičijeg gnezda. Let u pakao. Let bez povratka jer i kad bi hteli da se vrate u svoje baze, baza više biti neće. Umesto Avelina, BONDSTILA, Berlina, Londona biće gomile šuta i pepela iz kojeg njihov feniks, sa kukastim krstom na krilima, nikad više uzleteti neće..

Da Vas podsetimo:  Komunalije

Miodrag Tomić Stublinski
2. maj 2014.

facebookreporter

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime