Zapad uvek protiv Rusa

0
100
Čerčil u Voroncovskom dvorcu tokom konferencije u Jalti (februar 1945). Izvor: https://zen.yandex.ru/media/kino_and_more/uinston-cherchill-v-voroncovskom-dvorce-v-alupke-neoficialnye-podrobnosti-60c354bf123d127494a61a4a

Još su stari Rimljani kazali da je istorija učiteljica života, ostavljajući generacijama da se kroz vekove uvek iznova uvere u to.

Besomučna udružena propagandna kampanja protiv ruske armije koja upravo slama neonaciste u Ukrajini samo je nastavak iz vremena hladnog rata, koji je delo pijanog Vinstona, nesrećnog što nije uspeo da gurne zapadne saveznike u ratni sukob sa čika Džoom (kako je nazivao Josifa Visarjonoviča-Staljina) koji ga je čitao kao bukvar, uz čaj! Još dok su crvenoarmejci slamali nacističku armadu udružene nove Evrope, posredovao je Vatikan u tajnim razgovorima između visokog američkog obaveštajca Alana Dalasa i predstavnika nemačkih nacista u navodno neutralnoj Švajcarskoj, uplašen od mogućnosti da sovjetski pobednici uspostave sanitarni kordon od oslobođenih istočnoevropskih katoličkih zemalja, kada istaknu barjak pobede na zgradu nacističkoh Rajhstaga.

Baš tu gde su aklamacijom usvajani svi oni zakoni koji su pogazili slobode i vladavinu prava, što su u Društvu naroda ustanovili pobednici posle Velikog rata!

Dok su tekle pripreme za susret velike trojice u Teheranu, gde će se kaubojski predsednik ipak odlučiti da napokon otvori Drugi front u Evropi, iako mu je prioritet bio rat protiv Japana, pijani Čerčil je smišljao da odmah nakon pobede krene na Istok, a njegovi su propagandisti već tada počeli da vode kampanju o „surovim sovjetskim pobednicima“ nemačkih vojnika, koji su dokazano počinili zverstva nad civilima, ranjenicima i zarobljenicima u Sovjetskom savezu, usput tamaneći Židove i antifašiste u okupiranim zemljama Evrope, čiji su navodno jaki pokreti otpora slušali savete Vatikana da sačekaju „pravi trenutak“, koji je došao kad su sovjetski vojnici stigli na svoju granicu i krenuli na Berlin, ne tražeći saglasnost bankarskog lobija kao stvaraoca dobrog čika Adolfa koji je malo preterao u okupiranoj Evropi, ali je napokon udario put Sibira, krvareći toliko da neće moći da proguta taj ogromni zalogaj, pa će novi pobednici da omaste i prste i brk na kraju njegovog pohoda!

Da Vas podsetimo:  NOVA GODINA — MANjINSKA GODINA

Iako su kauboji bili izvođači terenskih razgovora u Švajcarskoj, kad se dogovor o susretu velike trojice primakao, pozvan je britanski ambasador u Moskvi i uručena mu je nota zbog pokvarenih namera, čika Džo je dobro znao čija je ideja!

Zapadni saveznici su čak fingirali i potpisivanje navodne nemačke kapitulacije 7.maja u Remsu, samo da crvenoarmejci ne budu stvarni pobednici, pred kojima će nemački feldmaršal Kajtel u predgrađu Berlina potpisati bezuslovnu kapitulaciju!

Suđenje u Nirnbergu se potom nije moglo izbeći, ali su anglosaksonski saveznici planski (uz pomoć vatikanskih pacovskih kanala!) vešto sklanjali nacističke delatnike, kao tobož` „stručnjake za buduću borbu protiv komunističkog zla“ kada padne gvozdena zavesa, i stvori se demokratski NATO!

Posle potpisivanja tajnog pakta između Vatikana i predsednika Regana (Pax Amerikana), zapadnjaci udruženo kreću u rušenje berlinskog zida i ujedinjavanje dve dotadašnje Nemačke, pritom obećavajući Gorbačovu da NATO neće krenuti dalje od nemačke granice, iako su već uveliko radili na tobožnjoj „demokratizaciji Sovjetskog saveza“, i uspostavi monopolarnog sveta po njihovoj meri.

Tri decenije potom, provrištali su u svojoj nemoći, kada je počela ruska specijalna operacija čišćenja neonacističkog smrada u Ukrajini, koji su stvorili potomci onih nacističkih „stručnjaka“ izvezenih preko vatikanskih pacovskih kanala, pripremajući tu slovensku zemlju kao budući placdarm za obračun sa tvrdoglavim Rusima, koji neće da mirno prihvate „svoje mesto“ koje im je poodavno odredio čika Bžežinski (slučajno Poljak!).

Kada je u Krimskom ratu udružena Evropa zajedno sa tadašnjim Otomanskim carstvom krenula protiv carske Rusije, kneževina Srbija bila je još otomanski vazal, ali su umni ministri i tadašnji knez Karađorđević sačuvali svoju neutralnost, ne deklarativnu, već stvarnu!

Samo, ti su ministri bili dokazani srpski patrioti, a ne lobisti stranih država ili multinacionalnog kapitala koji ne brani srpske nacionalne interese!

Da Vas podsetimo:  Šta Srbija može da učini za srpsku dijasporu?

U velikim potresima, Balkan je uvek bio rešavan na kraju igre, pa brzopleto svrstavanje može imati dalekosežne posledice po nacionalne interese srpskog naroda, koji je bio prva žrtva rušenja berlinskog zida, kada su dragi nemački prijatelji otvoreno počeli proces rušenja zajedničke države Jugoslavije, u kojoj su skoro pa svi Srbi živeli u jednoj državi, i to kao državotvorni narod, a ne nacionalne manjine sada stvorene nasilno od dragog NATO, i date u (privremeno) vlasništvo dokazanim neprijateljima svojim.

Takvo razaranje Jugoslavije bilo je vidljiva pokazna vežba tvrdoglavim Rusima, koji sporo prežu, ali brzo voze – po rečima nemačkog kancelara Bizmarka!

Mrak je najgušći pred zoru, kaže srpska poslovica, a počinje da rudi zora ………….

Dogodine u PriZrenu!

Napisao Vladimir FROLOV

https://srpskistav.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime