Zaposleni u Vladi Srbije masovno otputovali na godišnji odmor na Tajland

1
4010

Od pouzdanih izvora iz vlasti, Teleprompter.rs je došao do saznanja da je nekoliko mladih zaposlenih u Vladi Srbije i Ministarstvu kulture i informisanja otputovalo na godišnji odmor na Tajland. Teleprompter.rs objavljuje fotografije vezane za ovo luksuzno putovanje koje košta više od hiljadu evra za jednu osobu!

tajland1

Jednoga dana sredinom januara, nekoliko mladih ljudi, koji rade u Vladi Srbije i Ministarstvu kulture i informisanja, odlučili su da otputuju na luksuzni godišnji odmor na Tajlandu i to u sred februara. Mladi funkcioneri već mesec dana na svojim Fejsbuk profilima objavljuju fotografije sa Tajlanda u znak radosti i prikazivanja.

Među njima je i šefica kabineta ministra kluture i informisanja Ivana Tasovca, Jelena Marinković. Pre angažmana u Ministarstvu kulture i informisanja, Jelena je radila u Komercijalnoj banci i Ministarstvu finansija.

tajland2

tajland3

Sudeći po njenim statusima na Fejsbuku, Jelena je bila posebnu ushićena.Pre koji dan, tačnije, 15. februara, objavila je da je konačno “stigao Thai dan”.

tajland4

Nije nas mrzelo, pa smo malo čačkali Jelenin profil. Evo par interesantnih fotografija.

tajland5

Jelenina kancelarija u Komercijalnoj banci

tajland6

tajland7Izvor Teleprompter.rs tvrdi da je Jelena organizovala čak i oproštajnu žurku pred odlazak na “zasluženi” luksuzni odmor. Gost na Jeleninoj žurki bio je i ministar kulture i informisanja, Ivan Tasovac, kosom i bradom.

tajland8

Od svih mladih ljudi koji su otputovali za Tajland, Jelena je bila najuzbuđenija, pa je objavila i fotografiju sa aerodroma Nikola Tesla pre ukrcavanja na avion. Opis fotografije glasi: “Odoše cigani”. Od ovog trenutka, mlade ljude na državnim platama više neće oslovljavati kao “mlade ljude”, već kao “cigane”, pošto sami sebe tako vide.

Najiskrenije se izvinjavamo romskoj populaciji!

tajland9

Pored “ciganke” Jelena iz Ministarstva kulture i informisanja, evo još nekih interesantnih “cigana” koji rade u Vladi Srbije: Vladimir Grković, pravni savetnik u Vladi Srbije, Danijel Nikolić, šef kabineta u Vladi Srbije, Jelena Stevanović, odnosi sa medijima u Vladi Srbije (počela da radi za vreme Kineskog samita u Srbiji).

Da Vas podsetimo:  U stanovima žive kao pacovi, a sela zarasla u korov!

Šef kabineta u Vladi Srbije, Danijel Nikolić, bio je toliko ushićen zbog odlaska da je na svom Fejsbuk profilu objavio čak i fotografiju pasoša svih zaposlenih u Vladi poređanih pored kompjuterskog monitora na kojem se vide fotografije Tajlanda.

tajland10

Svima ispečatirani pasoši

Vrlo pametan potez šefa kabineta u Vladi Srbije! Sasvim je moguće da je šef kabineta u Vladi Srbije bio organizator ovog putovanja, imajući u vidu to da su se kod njega u jednom trenutku nalazili svi pasoši.

Podsetimo da je premijer Vučić na RTS-u jednom izjavio kako ne može da pronađe šefa kabineta koji će na posao doći sat vremena pre njega i otići s posla sat vremena posle njega.

tajland11


Pa kako ćeš i naći takvog šefa kabineta kad se svi brčkaju na Tajlandu?!

tajland12

Otputovao je i Vladimir Grković, mlađani pravni savetnik u Vladi Srbije.

Opet, nije nas mrzelo da pročačkamo i Vladimirov profil kako bismo pronašli nekoliko interesantnih fotografija. Izgleda da je Vladimira baš ponela funkcija u Vladi Srbije. Da smo ga videli na ulici, prva asocijacija bi nam bila: “Da, on sigurno radi u naprednjačkoj Vladi Srbije”.

tajland14

tajland15

Mlada nada

Tek što je počela da radi u sektoru za odnose s javnošću u Vladi Srbije, Jelena Stevanović je nakon završetka Kineskog samita u Beogradu, takođe odlučila da otputuje na Tajland.

tajland16

Novozaposlena “ciganka” Jelena Stevanović postiže sve da obiđe. Malo do Ujedinjenih nacija, malo do splavova, malo do Vlade Srbije, malo do Tajlanda…

tajland17

Jelena u Ujedinjenim nacijama

tajland18

Sa “ciganima” iz Vlade i Ministarstva kulture i informisanja otputovala je Tomana Grahovac sa svojim zlatnim telefonom. Iako nismo uspeli da otkrijemo gde ona trenutno radi, saznali smo da je 2013. godine radila u Kancelariji za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu, koja je ukinuta te iste godine.

Da Vas podsetimo:  Pa, pa, pameti

tajland19

U toku današnjeg dana, 16. februara, Jelena Marinković nas obaveštava da su svi bezbedno pobegli iz pakla u kojem zarađuju nezaslužene plate i sleteli u raj.

tajland20

Drago nam je da su bezbedno sleteli u raj! Sada, da vidimo koliko košta taj raj. Pretražili smo sajtove nekoliko turističkih agencija iz Beograda i ustanovili da se aranžmani za Tajland kreću i od 6.000 evra.

tajland21

Jeleni Marinković smo poslali poruku kako bi nam pojasnila da li putuje o trošku države, kolika joj je plata i ko je organizator putovanja, međutim, do objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Troškovi puta su još najmanji problem. Ne zaboravimo na “džeparac”. Jedan od “cigana” napisao je na svom Fejsbuk profilu da će na Tajlandu “raditi kreditna kartica”. Ako sve troškove puta pokrivaju državne plate, kolika je onda plata jednog običnog savetnika ili šefa kabineta u Vladi Srbije ili nekom ministarstvu?

Naš izvor sumnja da se ovaj put finansira iz državne kase.

www.teleprompter.rs

1 KOMENTAR

  1. e moj Tasovac…..za sitno si se prodao….a ni na mitingu podrske Grckom narodu te ne videsmo……zalosni intelektualci Srbije….najblaze receno ZALOSNI ….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime