ZAPOSLITE JE U GRAND! Da li je Zorana Mihajlović ministarka ili starleta?

3
10308

Da Zorana Mihajlović u svoje javne govore uloži toliko vremena koliko u izazovnu garederobu, možda bi od nje i bilo nešto. Ovako, sa plitkoumnim izjavama, ogovaranjem i tračarajskim napadima, čini se da joj više pripada mesto u “Grandu”, nego u Vladi Srbije. Mada, realno, koja je razlika?

ZORANAŠta je Zorana Mihajlović želela da nam poruči mrežastim čarapama koje je prošetala tokom jučerašnje srpsko-britanske konferencije, ni ona sama ne zna. Mada, signal je jasan za onoga ko ume da prepoznaje takve signale. Međutim, nije Zorana prva koja se u javnosti u ime države Srbije pojavljuje u mrežastim čarapama. Podsetimo da je i ministarka bez portfelja, tačnije, ministarka bez suknje, Jadranka Joksimović u jutarnji program na TV “Pink” došla u mini suknji i mrežastim čarapama.

Takođe, ministarka Zorana se na prijemu kod bivšeg predsednika Nikolića povodom Dana državnosti pojavila sa “šanel” torbom koja vredi do 683.000 dinara! Međutim, istu polovnu torbu je moguće pronaći i po ceni od oko 280.000 dinara.

Podsetimo da ministarka Mihajlović, prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, samo zarađuje 43.615 dinara kao predsednik Upravnog odbora direktorata civilnog vazduhoplovstva.

Zorana se kasnije oglasila povodom svoje skupocene torbe. Izjavila je da je torbu dobila od nevenčanog supruga, Vladimira Atanckovića, koji je ranije radio u Ministarstvu energetike kao savetnik. Mrežaste čarape, izazovne haljine, napadna šminka, pokloni od muškaraca… Sami donesite zaključak.

Sada ni ne čudi zašto vam iskaču opcije poput “hot, seksi, noge” kada u Gugl pretragu ukucate reči “Zorana Mihajlović”.

www.infozurnal.net

3 KOMENTARA

  1. Зорче зна да је оно што ради политичка проституција, па је то мало збуњује у избору гардеробе. Уосталом, никад не знаш кад ћеш срести курвара свог живота…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime