„Zar je malo što su nas bombardovali i ekonomski porobili?“

0
799

0554_3 „Za razliku od Šormaza i ostalih ulizica, preletača i poltrona, Dveri će se boriti da odnos srpske javnosti prema NATO-u nikad ne odstupi od istine: da je NATO zločinačka i okupatorska vojna sila, da je bez dozvole SB bombardovala Republiku Srpsku i SRJ…“

SRPSKI pokret Dveri izražava protest zbog nastupa šefa stalne delegacije Narodne skupštine u PS NATO Dragana Šormaza, koji je detaljno upoznao delegaciju Sekretarijata NATO sa parlamentarnom kontrolom i nadzorom nad radom službi bezbednosti, kao i radom Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Srpski Pokret Dveri pita šefa stalne delegacije Narodne skupštine, Dragana Šormaza: na osnovu čega NATO delegacija treba da bude upoznata sa radom bezbednosno najosetljivijih odbora?

Malo je bilo što su nas bombardovali, ekonomski porobili i ponizili, a sada treba da budu upoznati i sa radom svih bezbednosnih odbora Srbije?

Predstavnike NATO pitamo: da li znaju da od njihovih bombi tek počinje užasna ekspanzija kancerogenih oboljenja u Srbiji, od kojih nisu pošteđena ni deca i da li uopšte znaju tačan broj žrtava koje su nam naneli i koliko je dece među njima?

Podsećamo da su današnji šef parlamentarne delegacije Srbije pri NATO-u kao i drugi poslanici SNS-a,bili veliki protivnici saradnje sa NATO, pa se pitamo šta ih je tačno navelo da danas misle i govore sasvim suprotno?

Ne sumnjamo ni najmanje da se u prethodnom sazivu Narodne skupštine svaki nalog dobijen od EU i NATO usvajao jednoglasno, bez rasprave, i evo na šta su se obavezali naši poslanici u prošlom sazivu Skupštine:

Od ovog saziva Skupštine to više neće biti moguće.

Za razliku od Šormaza i ostalih ulizica, preletača i poltrona, Dveri će se boriti da odnos srpske javnosti prema NATO-u nikad ne odstupi od istine: da je NATO zločinačka i okupatorska vojna sila, da je bez dozvole SB bombardovala Republiku Srpsku i SRJ, da je stradalo nekoliko hiljada civila. vojnika i policajaca, da su nam vojno okupirali Kosovo i Metohiju, da je Milica Rakić stradala od gelera sedeći na noši, a da i dan danas strada na hiljade ljudi i dece od posledica bombardovanja osiromašenim uranom i da niko iz NATO-a nije odgovarao za ove zločine i prikriveni genocid .

Da Vas podsetimo:  Srbski ili Srpski?

NATO lobistima u Narodnoj skupštini i van nje poručujemo da moraju da prihvate realnost da su Dveri parlamentarna stranka i sve što se u Narodnoj skupštini Republike Srbije bude dešavalo, biće nazvano svojim pravim imenom, a da će oni kad-tad morati da polože svoje račune narodu zašto Srbiju približavaju NATO paktu.

Saopštenje Srpskog pokreta Dveri / fakti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime