Zaštitimo generala Dragana Živanovića!

0
886

Pokret-za-Srbiju2-150x150OSLOBODIMO SRBIJU, SAČUVAJMO OBRAZ,

ZAŠTITIMO NAROD I NJEGOVE HEROJE!

Pokret za Srbiju osuđuje pokretanje istrage tzv. „tužioca za ratne zločine“ protiv generala Dragana Živanovića, ratnog komandanta slavne 125. motorizovane brigade, koja je odbranila zemlju od pokušaja kopnene agresije združenih NATO-albansko-terorističko-fašističkih snaga na pravcu karaule Košare i za taj podvig bila odlikovana najvišim odlikovanjem svoje države, Ordenom narodnog heroja.

Pokret za Srbiju podseća da su žute vlasti najpre, po naredbi iz Vašingtona, izvršile pritisak na pravosuđe da se ukine presuda beogradskog Okružnog suda protiv NATO glavešina, odgovornih za agresiju na Srbiju, a zatim su, po naredbi iz istog centra, osnovale tzv. „Tužilaštvo za ratne zločine“ i specijalne sudove, odnosno odeljenja, koja bi trebalo da nastave u nedogled delatnost nelegalnog i antisrpskog Haškog tribunala, kojim se takođe upravlja iz Vašingtona.

Naprednjačke vlasti u tom okupacionom sistemu, instaliranom iz Vašingtona u srpsko pravosuđe, takođe po naredbi iz Vašingtona, nisu smele ništa da menjaju, pa čak ni samog tzv. „tužioca za ratne zločine“, iako se svuda u svetu tužioci smenjuju sa smenom Vlade. Na ovaj način, potvrđen je okupacioni karakter i prethodne i sadašnje vlasti i njihovo saučesništvo u zločinu protiv sopstvenog naroda.

Pokret za Srbiju ocenjuje pokretanje istrage protiv slavnog ratnog komandanta, čija je jedinica odlikovana Ordenom narodnog heroja, kao uvredu sopstvenog naroda i ruganje njegovim herojima, žrtvama i borbi za slobodu, i kao podmukli udar u temelje srpske države, posebno jer se ova istraga pokreće na inicijativu tzv. „Fonda za humanitarno pravo“ Nataše Kandić, plaćeničko-agenturne organizacije, kojom se upravlja direktno iz Vašingtona, odnosno iz Štaba za psihološke operacije Pentagona.

General-Zivanovica

Kriminalni vašingtonski režim, koji je posle agresije na našu zemlju, nizom brutalnih međunarodnih zločina, doveo svet na ivicu nuklearnog rata, već je doživeo svoj moralni fijasko u čitavom svetu, a nije daleko dan kada će njegovi čelnici i njihovi oligarhijski patroni biti zasluženo kažnjeni, poput nacista na kraju Drugog svetskog rata. Od svoje sudbine odgovornih za zločin protiv mira i ratne zločine neće pobeći ni Vilijem Klinton, Medlin Olbrajt, Vilijem Koen i Vesli Klark.

Da Vas podsetimo:  Nemački gigant uvodi radnu nedelju od četiri dana

Pokret za Srbiju će nastaviti da podržava srpske heroje i bori se protiv razorne i genocidne okupacione politike, koju SAD i NATO sa svojim pomagačima sprovode u Srbiji. Svi njihovi pravno-politički potezi na ovom tlu su ništavni i podležu krivičnoj odgovornosti sa stanovišta istorijskog, međunarodnog i pozitivnog nacionalnog prava.

Pokret za Srbiju poziva sve građane i njihove organizacije da se uključe u Narodni front, kako bismo Srbiju oslobodili okupacije i zaustavili nacionalno poniženje i genocid.

U Beogradu, 07. avgusta 2014

pokretzasrbiju

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime