Zašto ambasadorka koja nas je izblamirala pred čitavim svetom nije spakovala kofer za Beograd?

3
834

Fantastičan rezultat koji je Novak ostvario juče u Londonu i ceremonijal dodele pehara propratila je i scena koja mnogo govori o tome gde je mesto naše zemlje u svetu i ko je predstavlja. Način na koji je Novak kontrolisao neprijatnu scenu koju je napravila gospođa ambasadorka Srbije u Londonu svedoči i tome kollika je veličina na terenu ali i van njega.

Aleksandra Joksimović, ambasadorka Srbije u Londonu nekulturnim upadicama je prekidala Novakov razgovor sa članovima britanske kraljevske porodice.

-Mogu li ja da čestitam, ja sam ambasadorka Srbije – upadala prostački  u razgovor ali je Novak na njen bezobrazluk  ostao hladan i smiren, kao da je uopšte ne vidi.

Kada je završio razgovor, rukovao se sa ambasadorkom, koja posle bi ovakve scene trebalo da spakuje kofere i završi svoju diplomatsku karijeru.

Pomenuta ambasadorka iza sebe ima zanimljivu biografiju, visoko obrazovanje i iskustvo u profesuri ali i diplomatiji. Diplomirana pijanistkinja i ujedno magistar političkih nauka dozvolila je sebi da se u ime naše države na jednom ovako prestižnom događaju ponaša kao na pijaci, ili bolje rečeno kao prava naprednjačka zvezda.

Gospođa se Novaku obratila kao da on njoj treba da čestita. Simptomatično za sve naprednjačke kadrove je upravo da sebi daju previše na značaju.

Ambasadorka koja je u Londonu već tri godine nije uspela da nauči ništa o Britancima, mada ono osnovno da se ne upada u razgovor naučiš kao dete od roditelja.

Tviterašima nije teško palo da prokomentarišu ovaj blam.

 Juče smo imali jednog pravog ambasadora Srbije u Londonu, Novaka Đokovića.

Da Vas podsetimo:  O „VAKSERIMA“ I „ANTIVAKSERIMA“, RACIONALNOM I IRACONALNOM, I ODNOSU PRAVA I OBAVEZA, KOLEKTIVNOG I INDIVIDUALNOG

Autor: Julija Vojinović

IZVOR: Luftika

3 KOMENTARA

  1. Ambasadorka je jedan od prvih kadrova DOS-a. Bila i ostala je uvek ,,upotrebljiva,,. I tada i sada aktuelno radi (citaj da bude sto gore Srbiji) …vidljiv je kvalitet njihovih manira (zbog toga su tu gde jesu), ocigledne su transformacije uy pomoc plasticnih operacija koje su uradjene u cilju prikrivanja svoje ruznoce, kojim ih priroda obelezava. Slican manir ima i Jelena Trivan. Takav profil ljudi je UVEK upotrebljiv i lepo NAPLACUJE svoju ,,odanost i upotrebljivost,,. A sve to ide na teret budzeta Srbije. DVOSTRUKA STETA.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime