Zašto državna bezbednost uhodi Dveri?

2
2202

biaZahtevamo da znamo tačno i konkretno: ko je naložio naše praćenje, po kom osnovu, kada je to naređeno, ko je sve bio uključen, ko je bio na merama, hoćemo da vidimo naše dosijee i hoćemo da čujemo za šta je kriv Pokret Dveri da ga uhodi državna bezbednost!

Pošto je Pokret Dveri iz medija – preko izjave zaštitnika građana Saše Jankovića – saznao da su i Dveri bile „na merama” i da su bile praćene od strane organa bezbednosti, zahtevamo da nam „demokratska“ vlast položi račun: za šta je to kriv Pokret Dveri da bi ga državni bezbednosni aparat uhodio!

Kakvo je društvo postala ova „demokratska” i evrounijatska Srbija, kad je u njoj moguće neosnovano praćenje, špijuniranje i prisluškivanje političkih protivnika?

Kakvo je društvo ova „slobodarska petooktobarska” Srbija u kojoj mediji ne smeju da postave ni jedno pitanje o privatizovanju svih bezbednosnih struktura i službi u državi koje su stavljene u funkciju održanja na vlasti jednog čoveka?

Šta je potrebno da se desi da neko javno, jasno i glasno konačno postavi pitanje zašto državna bezbednost špijunira političke protivnike ? Treba li da počne praksa stavljanja nanogica političkim protivnicima pa da se javnost osvesti šta se u našem društvu dešava, ili će svi ćute dok ne počnu likvidacije!?

Dakle, zahtevamo da znamo tačno i konkretno: ko je naložio naše praćenje, po kom osnovu, kada je to naređeno, ko je sve bio uključen, ko je bio na merama, hoćemo da vidimo naše dosijee i hoćemo da čujemo za šta je kriv Pokret Dveri da ga uhodi državna bezbednost!

Info služba Dveri

2 KOMENTARA

  1. Ipak je logichno da se jednom za svagda demontara sluzba koja je naslednik ozloglashene Udbe… Organizacije poput Dveri bi trebalo da se bore za javno otvaranje bukvalno svih dosijea kako bi se konachno videla prava istina o zrtvama i manipulacijama njihove sluzbe! Dakle, obelodaniti javno sva imena svih do sada aktivnih pripadnika sluzbe ali i njihovih saradnika, javno i iskljuchivo javno da se objave: njihove biografije, resori u kojima su radili,
    ispitati njihovo poreklo i po kom osnovu su stekli drzavljanstvo Srbije, rasvetliti zlochine koje su pochinili itd. Mnogi su se zalagali dok su bili u opziciji za demontazu sluzbe koja je vishe nanela shtete srpskom narodu nego shto je shtetu nanela turska okupacija, ali nazalost kada jednog dana dodju na vlast onda im brze bolje neko iz sluzbe prebaje kako ce navodno pokazivanje istine ugroziti vishe nacionalne interese i nishta se ne uradi po tom veoma vaznom pitanju osim shto nova vlast koristi usluge iste one stare UDBE=DB=BIA. Sigurno ce jednog lepog dana, neko dovoljno hrabar i pametan morati da demontira sluzbu zla! Bice to ogroman doprinos borbi ZA OSLOBODJENJE SRBIJE!!!

  2. DB uhodi Dveri? S obzirom da vas je DB formirala i finansira vas da odvlačite glasove DSS-u i SRS-u, sasvim je logično da vas prati da vidi šta njena čeda rade i kako troše njene pare.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime