Zašto je srušena naplatna rampa Doljevac gde je ubijena Stanika?

0
1058
Boško Obradović / Foto: Twiter

Pre godinu i po na naplatnoj rampi Doljevac stradala je Stanika Gligoerijević, žena na koju je u punoj brzini naleteo automobil u kom se vozio v.d. direktora Koridora Zoran Babić. Do danas video snimak nije obelodanjen, suđenje traje, a krivac još nema. Od juče, ni te naplatne rampe više nema! Zašto?

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović objavio je jutros fotografiju na tviteru sa mesta na kom je srušena naplatna rampa u Doljevcu.

– Još jedno mesto zločina vladajućeg režima: srušena naplatna rampa Doljevac. Mesto na kome je ubijena Stanika Gligorijević. Bahati visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić nije bio ni u privatnom ni u službenom vozilu već u automobilu proizvođača. Još uvek je direktor Koridora – napisao je Obradović iznad fotografije na kojoj se iza njega vide ostaci rušenja rampe.

Ova vest izazvala je brojne rekacije tviteraša.

– S obzirom da ne postoji mesto na kome se ubistvo dogodilo, verovatno će nas ubediti da se to nije dogodilo – napisao je jedan korisnik na tviteru.

Budući da je veliki broj pristalica Srpske napredne stranke u komentarima vređao Boška Obradovića, na taj način odvlačeći pažnju od suštine – a to je odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević – jedna korisnica je napisala da se radi o „panici među botovima“.

Da Vas podsetimo:  Veteran sa Kosmeta koga izbacili iz stana: „Vukli su me i tukli kroz grad kao kriminalca!“
Direktno.rs
Izvor: Tviter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime