Makedoncima ne daju da se zovu Makedonci

0
2332
Foto: kmnovine.com

Slušamo već godinama da grčka vlada ne dozvoljava upotrebu imena „Makedonija“. Bez obzira da li mi na jug gledali kao na staru Srbiju ili ne, ovo pitanje, se nikada u našim medijima nije razjašnjavalo.

Grci kažu, radi se o zaštiti njihovog kulturnog dobra. Da li je to baš tako ili se radi o nečem drugom?

Da vidimo prvo, ko je uistinu bio taj Aleksandar Makedonski koji i mrtav više vredi nego ceo jedan narod, živ, zdrav i ponosan? Očigledno je bio Makedonac, i sačuvao je svoje makedonsko ime kroz milenijume.

U čemy je problem? Da možda ne bi neko u zapadnom, neobrazovanom svetu mogao da pomisli da je Veliki Aleksandar Makedonski slovenskog porekla? E, to bi bilo katastrofalno za vatikanske jezuite koji se preko nemačkih univerziteta diktirali upravo to obrazovanje, istorijsko. Ime Aleksandra Makedonskog, mora da se štiti. Dok se ono štiti, ceo jedan živi narod treba da se odrekne svog imena. Strašna, nečuvena prevara se krije iza svih tih „diplomatskih igara“ koje su ipak vrlo providne.

Ako je Aleksandar Makedonski bio Makedonac onda narod Makedonije ne sme da se zove Makedoncima? Znači, s time bi pala cela antička istorija bazirana na slavi Grčke? DA.

Da li bi možda trebala da padne?

Mislim da bi morala. Odmah.

Prema profesoru Anatoliju Kljosovu, genetičaru, svi nađeni kosturi paleolita i neolita po Evropi su slovenskog porekla i imaju tupični naučnu oznaku: R1a1!. Po celoj Evropi.To znači da su pre 10 000 Sloveni/Srbi naseljavali sve evropske prostore. Geni ne lažy. Nauka ne laže, ako istoričari lažu.

Ne samo Aleksandar Makedonski nego i Ilijada i Odiseja su srBske. Kako bi mogle biti grčke kad je grčki jezik tek 500 godina posle Homera ovladao egejskim prostorima?

Da Vas podsetimo:  Nestali za 46.800 sekundi

Da – Aleksandar Makedonski je bio Srbin, Makedonac, i govorio je srBski. Nije bio Grk. O tome se radi.

Sa time pada cela zapadna, germanska lažna piramida izmišljotima. Svet bi najzad mogao da razume, šta se dešavalo na ovim prostorima i ko je pravi neprijatelj ljudskog roda. Ko plasira laži? Ko sprečava Istinu za zasija? Ko nam to otima iz srca Kosovo?

Nećemo li jedan put zauvek zatvoriti usta vatikanskim jezuitskim lažovima? Zar nije vreme da se karte otvore? Medicina govori dok političari i istoričari ćute.

Zašto Srbija ćuti? Zašto ne brani svoje u Makedoniji?

Ceo svet bi nam pozavideo na Istini koji bi zasijala. Znalo bi se ko su prevaranti, lažovi, nasilnici i genocidni teroristi.

Ne smemo da ćutimo.

Dr med. Jasmina Vučić-Peev

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime