B. Dragaš: Zašto nas ponižavaju

4
1756

Branko DragašDobro obaveštene ulizice iz Brisela javljaju da će EU blokirati otvaranje poglavlja. Kakvog poglavlja? Jednog u nizu prepreka za ulazak u EU. Koliko tih poglavlja ima? Koliko hoćeš?!?

Za Srbiju je ulazak u Pakao popločan mnogim lošim poglavljima. Namera briselski satrapa je da nas potpuno uništene i izmrcvarene zvanično okupiraju.

Brisel traži da Srbija uskladi spoljnu politiku sa EU. Šta to znači? Treba da uvede sankcije Rusiji. To je logično. Ako hoćeš da budeš u EU, onda moraš da radiš po nalogu Brisela.

Režim u Beogradu zna da ako uvedu sankcije Rusiji, onda su politički gubitnici. Zato se kurvaju i zamajavaju javnost. Lupetaju gluposti i ponižavaju nas. Čude se zašto bi nekome smetalo da Srbija bude u EU i da radi sa Rusijom.

Brisel više neće da čeka. Doveo je izdajnike na vlast. Sada traže konkretnu akciju. Pričama više ne veruju. Srbija MORA da uvede sankcije Rusiji.

Izdajnički režim je u haosu. To se najbolje vidi na licu Ace Dramosera. To je lice izbezumljenog i izgubljenog licemera. Ruši se njegov svet od papira i lažnih obećanja. Nema više one arogancije i bezobrazluka. Nema više one prepotentnosti.

Šešeljev pogled u crkvi Sv. Save sve govori. Osvetnik duva izdajnicima u potiljak. Oni to ne mogu da izdrže. Blokira ih više taj smrknuti i oštar pogled Osvetnika, nego pretnje EU.

Crvena lampica

Dejvid-KameronPremijer Britanije je napisao članak u GARDIJANU i nagovestio novi talas ekonomske krize. Kaže – pale se sve crvene lampice! Svetskoj ekonomiji preti nova finansijska kriza.

Kako to? Zar čuveni eksperti ne kažu da smo izašli iz krize? Zar Aca Dramoser ne slavi velike stope rasta od rekordnih 2%? Srbija je najveće čudo na svetu. Šta je sada ovo? Ko plaća Kamerona da širi defetizam? Za koga radi taj Kameron?

Šta hoće taj buntovnik? Preti da će izaći iz EU? Nemoguće! Zar se Srbi ne otimaju da uđu? Šta je sada ovo?

Kameron je napisao da se Britanija pridržava dugoročnog ekonomskog plana. Misli na politiku oštre štednje na budžetskim rashodima i smanjenje budžetskog deficita. To je jeres! Nema štednje! Viču u glas neoliberalne narikače. Štednja nas ubija! Štednja nas nervira! Dole štednja!

Živeli deficiti! Povećanim rashodima se izlazi iz krize. Kopa se dublja rupa u koju je upala svetska ekonomija.

Kameron je protiv politike podsticanja ekonomije povećavanjem državnih rashoda i duga. Svašta! Aca Dramoser se smeje neznanju Kamerona. Aca Dramoser sve bolje zna od njega. Naročito ekonomiju. Za ekonomiju je Kameron. Sve veće zaduživanje i sve veći podsticaji, sve veći deficiti, to je recept za sigurnu propast Srbije.

A crvene lampice? Ma, kave crvene lampice?!? Crvene lampice su komunistička tekoviina. EU fanatici ne primećuju nikakve crvene lampice. Kod njih je sve – napredno!

Branko Dragaš

4 KOMENTARA

 1. Vidite mi Srbi smatramo da je PONIZENJE!jeste I Nije!Jer Amerika narocito I Engleska nazivaju to“POZICIONI STAV TRETMNA SUBJEKTA“ u prevodu znaci Oni imaju jednu poziciju to je ROBOVLASNICKI STAV-nastup!Za Njih Svi ostali smo ROBOVI! Dokaz je ne koriste“kandzije-biceve“ vec „komandne-kontrone reci“Kao naprimer“M O R A T E“ POKORITE SE nasem nastupu-demokratije!POSLUSNI BUDITE! MORATE! MORATE! To su reci ROBOVLASNIKA!koji drzi sve ostalo kao roblje svoje nama to lici PONIZENJE?
  Prvi zakon Robovlasnika jos iz Faraonskog doba auka kako se ponašati rukovati sa robljem glasi.
  „ROB KOJI NE ZNA DAJE ROB TO JE DOBAR ROB“
  ROB KOJI NEZ NA DAJE ROB I SRETNO PEVA TAJ SE NAGRADJUJE“
  ROBOVI KOJI SAZNAJU DA SU ROBOVI ONI SE NEKI UBIJAJU OSTALI ZAVADe SMRTNO DA SE KOLJU SVE DOK NE KLEKNU ZA MIR..MIR DATI U ZALOG DA BUDU POKORNI ROBOVI“
  Jer nije se ovo sve desilo na Balkanu??
  zato nije ovo Ponizenje vec realno ponasanje Engleske I Amerike I EU!
  <I?Bolje dase opametimo u SLOGU I JEDINSTVO!Da nadjemo nasega"MOSIJU"Naseg SPARTAKUSAKao Putina!

 2. Nije tako misteriozno kako se cini, Svetska Vlada se seli iz Londona u Beograd , iza Beograda na vodi stoji Toni Bleir , aktivirace geotektonsko oruzje kao u Japanu , kanal kroz Moravu i Vardar ce uciniti plovnim kad se napuni tad i Panonsko more, na Altaju su vec superbogatasi se udobno smestili, a Srbija ce da postane zemaljski raj nije to nista cudno , posto lezimo na ogromnim rezervama zlata dinar po Dinari nazvan imace zlatnu podlogu i Rotschildi sad kad ih 20. novembra izbace iz Britanije dolaze u Srbiju kako im je Dinkic i Ceda Jovanovic fino pripremili , sto su i sami najavili, u cemu je tu problem to svi znaju osim politicara, analiticara i eksperata.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime