Zatvoreno pismo Ani Brnabić

0
1450

Zbog čega Ana više nije u situaciji da igra tenis i da se više i ne preziva Ivanović, nego mnogo zvučnije – Brnabić

Ana Brnabić (Izvor: Jutjub/Kurir)

Poštovana gospođice Brnabić,

Čuo sam da se njihov predsednik Tramp obratio našem predsedniku Vučiću pitanjem: „Da li Ana još uvek igra tenis“?

Naš predsednik se, iznenađen takvim pitanjem u ciglo tri minuta posvećenih našem narodu, odjednom osetio zbunjenim i, pre nego što je došao sebi, naiđe lud pa pitanje ostade bez odgovora.

Govori se kako je njihov predsednik našem predsedniku zahvalio na naporima koje čini za dobrobit sopstvenog naroda i da mu je u znak poštovanja pružio ruku. I to ne jednom, nego čak četiri puta. I svaki put je rekao: „Evo ti ruka od srca, evo ti i lakat, nama ne treba ništa, mi smo ionako najveći.

Onda je njihov predsednik pitao našeg predsednika šta radi osim što samo radi i kao mu to polazi za rukom. Potom se interesovao šta ima novo u našoj otadžbini Sibiru, a kad mu je naš predsednik, pomalo uvređen, objasnio da smo mi Srbija, a ne Sibir, njihov se predsednik slatko nasmejao i dodao, skoro prosiktao, kroz implantirane zube da će onaj predsednik što se druži sa medvedima opet da ga zeza što ne razlikuje Austriju od Australije, a sada ni Srbiju od Sibira. I zar nisam bio u pravu, dodaje njihov predsednik, kada sam rekao: „American dream is dead“. Naš san da naučimo geografiju nikada se neće ostvariti. Zato je moja Melani, reče njihov predsednik, pripremila zamku pitanje koje će pomenutom predsedniku i njegovim medvedima preneti naš predsednik i da ga zamoli da se izjasni kakva je, po njemu, razlika između Slovenije, Slavonije, Slovačke i Sletonije. Na primedbu našeg predsednika da ovo četvrto „S“ ne postoji, njihov predsednik je skoro pobesneo pomislivši da se naš predsednik više, kao svi Srbi, ne kune u četiri slova „S“ i dodao da, kada stvari tako stoje sa geografijom, američkim snom i slovom „S“, ne bi bilo loše da predsednik s onu stranu žice, kad već nema slova „S“, ipak napravi razliku između, Lovenije, Lavonije, Lovačke i Letonije. I to da uradi „ćim prije“!

Da Vas podsetimo:  Ni po babu, ni po stričevima – ali može po kumovima

Tri minuta je tako munjevito prošlo da naš predsednik nije imao vremena da razbije glasine o takozvanom medijskom mraku koji vlada Srbijom. Tako je ostao nesaopšten dugo pripremani tekst koji pobija sve glasine o nekom mraku gde se kaže da, posle kultne TV emisije SLAGALICA ide informativni deo programa koji zli jezici nazivaju LAGALICA iako ni jedno ni drugo nisu međusobno ni u kakvoj rodbinskoj ili partijskoj vezi. Naš gledateljski živalj, na primer, u SLAGALICI nauči da se pas osme žene Ričarda Bartona zvao Reks, a odmah potom u LAGALICI isti gledalac bez ikakvih tajni sazna da danas živi mnogo lepše, slobodnije i uzbudljivije nego što je živeo juče u prethodnom omrznutom režimu.

Objektivna krivica se može pripisati reklamama koje otkrivaju, i to bez zadnje namere, da je pas Reks juče živeo mnogo bolje i slobodnije nago što naš gledalac živi danas.

Rešenje koje se predlaže da bi se ova anomalija definitivno odstranila iz vidika naših građana je predlog RIK-a da se reklame uopšte ne gledaju i da se za sve vreme emitovanja programa LAGALICA na ekranu neprestano emituje upozorenje. „OVAJ PROGRAM SE NE PREPORUČUJE GLEDAOCIMA MLAĐIM OD 85 GODINA“.

Eto, zbog čega Ana više nije u situaciji da igra tenis i da se više i ne preziva Ivanović, nego mnogo zvučnije – Brnabić.

Gospođice Brnabić, uvažena premijerko Srbije, pošto sam ubeđen da je njihov predsednik uskraćen za odgovor da li Ana igra tenis ili ne, molim vas za dopuštenje da mu se obratim ja lično i iznesem prave razloge zbog kojih ste digli ruke od tenisa. Potrebne su vam slobodne ruke kako biste mogli da ih dignete na ministarku Mihailović.

Da Vas podsetimo:  Građani Srbije u slučaju rata moraju da budu sposobni da bar pet dana funkcionišu bez pomoći države

stanjestvari.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime