Zbog svih nas!

0
1143

Zbog građana Srbije potrebni su ljudi koji imaju veliko znanje u radu na Internetu i održavanju internet portala, a imaju malo novca. Mladima i studentima koji vole Srbiju i srpski narod, a ne mrze druge, koji mogu da odvoje desetak sati nedeljno zarad budućeg korektnog informisanju o nama i tamo i ovamo, bio bih zahvalan da mi se jave na e-mail janic@telia.com .

Potrebno je da se posavetujemo i dogovorimo kako bismo ubuduće korektno informisali javnost u Srbiji o našoj dijaspori, ali isto tako i naše rasejanje o Srbiji. Da ne dozvolimo da jedni o drugima znamo samo ono što je nečiji momentalni ili dugogodišnji politički ili lični interes. Srbija, a to znači prvenstveno vi, njena mladost, nema vremena da i dalje skrštenih ruku posmatra manipulisanja i ispunjavanja zahteva nekih centara moći. Ne dopustimo da se u svetu održava i doslikava neosnovano stvorena predstava da su jedino Srbi (vaši očevi) zločinci na prostorima bivše Jugoslavije i da srpski narod zločinstvo ima u svojim genima. To bi značilo da ste vi sada i da ćete vi biti i sutra „dobrodošli“ u zemlje Evrope samo ukoliko oni tamo imaju (i dok imaju) buduće planirane koristi od vas i od Srbije. Naš narod mora da zna da glas srpskih političara ne dopire do nemačke, engleske, francuske, švedske, austrijske i ostale javnosti evropskih zemalja. Moramo da se što brže i što profesionalnije (samo)organizujemo, ako hoćemo da i vi tamo i mi ovamo znamo istinu o srpskim političarima i medijima, a da prijatelji, kolege i poznanici vaših prijatelja u zapadnim zemljama znaju istinu o Srbiji i Srbima.

Da biste imali bar neku smernicu o tom gde, šta i kako raditi, napomenuću da za početak imamo nekoliko portala za koje se moramo odlučiti primarnim redosledom. Portali su:

Da Vas podsetimo:  7 razloga zašto treba da pređete na organsku hranu

www.mir.rs –  Matica i rasejanje

www.kancelarijadijspore-info

www.dijasporaonline.eu

www.dijasporaonline.net

Ovi portali su primarnost da bismo od početka sprečili da se sa novoosnovanom Kancelarijom za dijasporu ne desi isto ono što se dešavalo sa Ministarstvom za dijasporu. Više štete nego koristi.

Putem linka http://www.janic.se/?p=1711 saznaćete više o drugim mogućnostima. Lično mogu da vam obećam samo jedno: nadoknadom za vaše eventualno angažovanje bićete zadovoljni, tim pre što na to neće uticati činjenica da ste Srbi i da ćete raditi za vas, za budućnost vašeg naroda i vaše dece.

U nadi da ćete napisati par reči o vama i vašim sposobnostima i da će to rezultirati skorom susretu i detaljnom razgovoru i dogovoru u Beogradu, iskren pozdrav,

Nikola Janić

P.S.

Portal www.klepetuša.org je obećan jednoj gospođi i nema veze sa onim što je gore napisano.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime