Žele da nas ubede da Siriju i Irak bombarduju zbog prava žena

0
924
vedrana-rudan-1-600x357
Vedrana Rudan

Sinoć su na našoj teve po stoti put ponovili zašto Zapad sustavno uništava muslimane ma gdje bili. Promaklo vam je? Zato jer zlostavljaju žene. Jedna nam je sirotica ispričala što su joj radili džihadisti. Ona se spasila, kako nismo saznali, ali tamo negdje između sjevernog dijela Sirije i Iraka još uvijek strašno pati tko zna koliko tisuća žena. Zato treba napasti Siriju a Irak sastaviti sa crnom zemljom. Zapad je oduvijek bio hipersenzibilan kad su ženska prava u pitanju.

Sjetimo se samo djevojčice koja se zove Malala. Mala Pakistanka željela je ići u školu. Jednoga se dana školskim autobusom vozila doma. U autobus su ušli talibani, pitali su, tko je ovdje Malala, mala je rekla, ja sam Malala. Sprašili su joj metak u glavu. Srećom, uskočili su Ameri i Englezi, ona danas sa roditeljima živi u Birminghamu. Svoju jezivu priču uobličila je u knjigu “Ja sam Malala”, govorila u Ujedinjenim nacijama, primili su je i Obama i engleska kraljica. Ostalo su bespilotne letjelice.

Da li bi Ameri i kompanija razorili Afganistan da žene tamo imaju ljudska prava? Nikad! A Pakistan? Nikad. A Irak? Nikad. Siriju, Libiju…Nikadnikadnikad…I nikad! Zapadu je žena ono najsvetije, ono zbog čega se hvata za pištolj. Kako često?

Zanemarimo podatak da su u svijetu za nasilnu smrt žena u više od 70% slučajeva krivi njihovi partneri jer u taj postotak ulaze i oni džihadisti.
Ajmo preciznije. U Kanadi je svaka 10. žena žrtva nasilja. Kad će Obama bespilotnim letjelicama krenuti na Ottawu? U Americi je svaka šesta žena Malala. Zašto turboosjetljivi nobelovac ne zapali Washington?

A Evropa? Jedna od Berlusconijevih maloljetnih ljubavnica zove se Iris. Nisu je primili ni Obama ni Elizabeta, curica nije napisala knjigu “Ja sam Iris” iako je kresanje sa Berlusconijem veća trauma nego dobivanje metka u glavu. Kad će Obama razoriti Rim?

Da Vas podsetimo:  VELIKA PRETNJA ZA SRBIJU

Ajmo bliže. Koliko se u Srbiji godišnje prebije žena nitko ne broji. Neki govore da se tamo “u prvih deset mjeseci” smakne 40 žena. A u ona preostala dva? Obama, bombardiraj Beograd. Može, za promjenu, obogaćenim uranom.

Kako žive Malale u Hrvatskoj? Svakih deset minuta njihov im mužjak razvali glavu, godišnje njih najmanje 45 plati životom jer je juha bila mlaka. Pred tri tjedna jednoj je Malali u Dubrovniku partner razrezao lice, slomio grkljan, odrezao nos…Znam da je Dubrovnik grad spomenik i dragulj i štiti ga UNICEF…Ali, jebiga, ako treba sa lica zemlje zbrisati sve talibane zato jer maltretiraju žene zašto Obama u Grad ne uputi bar pet bespilotnih letjelica? Da to učini tamo hrvatski katolicisti, teroristi i džihadisti više nikad ne bi ženama rezali noseve.

Želim reći, čitava je Kugla zemlja talibanska. Svaka se žena zove Malala pa ipak samo muslimanke imaju pravo na zaštitu?! Obama, đe ti je duša?

Vedrana Rudan

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime