Željko, lisico jedna, opet si se izvukao!

1
17831

Na seoskom groblju u Sirigu juče je održan pomen Ivani Bodrožić, Novosađanki koja je pre mesec i po dana pronađena mrtva u hotelu Hajat u Beogradu zbog predoziranja kokainom.

AVwsceH

Kada je otkriveno da je Ivana Bodrožić bila u paralelnoj vezi sa Željkom Mitrovićem, predvideli smo da Željko neće odgovarati pred zakonom. Naša predviđanja su se ispunila.

Ružičasta lisica se ponovo izvukla!

Na seoskom groblju u Sirigu juče je održan pomen Ivani Bodrožić koja je pre mesec dana pronađena mrtva u hotelu Hajat zbog predoziranja kokainom. Na pomenu je bio Željko Mitrović.

Uz stihove pesme “Možda spava” Vladislava Petković Disa, Lisica se oprostio od Ivane uz nadu da “još veruje da samo spava”, ističući kako od 11. decembra, na dana kada je Ivanino telo pronađeno u Hajatu, “više ništa nije isto”.

citulja

Pročitaj: Željko Mitrović se veseli posle smrti ljubavnice

Objavio je i čitulju u novosadskom “Dnevniku” preko cele strane. Na čitulji piše da će Ivana uvek ostati “Željkov beban”.

Podsetimo da je Mitrović uz pomoć “zvaničnih” medija pokušao da zataška ceo slučaj oko Ivanine smrti. Policija je saopštila da istragu neće voditi, očigledan oblik kršenja zakona i procedura jer je policija u zakonskoj obavezi da sprovede istragu po službenoj dužnosti.

Pročitaj: Prostitutka koja je od droge preminula u “Hajatu” je ljubavnica Željka Mitrovića

Međutim, nakon što je Teleprompter.rs prvi objavio fotografije koje dokazuju da Ivana nije “obična” devojka, već ljubavnice Željka Mitrovića, policija je započela “detaljnu” istragu.

Pročitaj: Fotografije Željka Mitrovića i preminule prostitutke iz “Hajata” o kojima mediji ćute

Prema pisanju pojedinih medija, njena majka ni do danas nije dobila nikakvu zvanično potvrdu ovih analiza, niti konkretne rezultate policijske istrage o tome ko je devojci omogućio da nabavi opijate i bolnički anestetik.

Da Vas podsetimo:  Drugosrbijanci nisu Srbi, oni su neki drugi narod

Podsetimo da su mediji o ovom slučaj poslednji put pisali 24. decembra prošle godine. Tada su objavljeni obdukcijski nalazi. U Ivaninoj krvi su pronađene velike količine kokaina, anestatika “propofol” i marihuane.

Pričitaj: OBDUKCIJSKI NALAZI: Ivanu ubili kokain i marihuana – Mitrović da odgovara!

Posle objave zvaničnih odbukcijskih nalaza, mediji prestaju da pišu o misterioznoj smrti Mitrovićeve ljubavnice za koju se spekulisalo da se bavila i elitnom prostitucijom. Bila je bliska i sa još jednom medijskim magnatom, Robertom Čobanom, vlansikom “Color Press Grupe”. On je tvrdio da Ivanu poznaje preko prijatelja, ali se na fotografijama koje je objavio Teleprompter.rs jasno vidi da su Čoban i Ivana bili bliski.

Pričitaj: JOŠ JEDAN MEDIJSKI MAGNAT: Zašto se Robert Čoban pravi da ništa ne zna o Ivani Bodrožić?

Podsetimo da je Mitrović sve vreme tvrdio da su za njenu smrt odgovorni lekari VMA. Mitrović je preko svojih medija bacio ljagu na ovu uglednu medicinsku ustanovu.

Pročitaj: AKTIVIRANA MEDIJSKA MAFIJA: Kriminalizacija VMA zbog jednog Mitrovića i njegove ljubavnice

Međutim, kasnije saznajemo da lekari VMA nisu bili odgovorni za njenu smrt niti se protiv lekara te ugledne ustanove vode krivični postupci.

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, izjavio je 18. decembra da policija ništa ne krije i da će dtaljni istrage biti objavljeni. Međutim, još uvek ništa od zvaničnih saopštenja iz policije.

Pročitaj: POTVRĐENO: “Pink” rezervisao sobu u “Hajatu” u kojoj je preminula prostitutka

“Blic” je 24. decembra objavio da se neće moći utvrditi ko je Ivanu snabdevao kokainom.

Na ovom testu je policija pala, jer je opštepoznato da je Ivanin snabdevač kokainom bio Željko Mitrović, strastveni korisnik druga i rasturač droge po estradi.

Da Vas podsetimo:  Sramota je takva vremena i takve junake ne pamtiti

Podsetimo još da je policija zaplenila Ivanin moblini telefon i računar, ali istinite i detaljne analize telefona nikada nisu objavljene u javnosti. Sasvim je izvesno da je policija ignorisala podatke u Ivaninom telefonu koji se odnose na kontakt sa Lisicom.

Pričitaj: MITROVIĆ NA STUDIJU B: Namešten intervju, sve laži i jedno “hajde da pomognemo Vučiću”

Ništa to ne čudi kada uzmemo u obzir da je Mitrovićev sin Aleksandar oslobođen svih optužbi za ubistvo devojčice u Beogradu. Proveo je samo 77 dana u pritvoru i zatim pušten na slobodu.

Lisica se ponovo izvukao.

Dokle više?

teleprompter

1 KOMENTAR

  1. hahhahaah Srbi sta vam radi ovaj Julovac!!! Koja je ovo vec godina? Vec je uveliko punoletan i upoorno vas preko dvadeset godina onako muski od pozadi celu ponosnu naciju a vi samo se uvajate pomisljam da ipak niste muskarcine kakve se pravite kad volite muskarca od pozadi i to vec preko 20 godina i da se ne bunite jos glasate za njegove mentore da sto moze duze da vas trese. Hahahahaaha

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime