Ženstvene žene i feminizirani muškarci

0
952

Prošlo je preko nedelju dana od primene novih radikalnofeminističkih, mizandričnih zakonskih odredbi, sasvim dovoljno da se izvuku neki zaključci.

cat-callilngNekoliko desetina prijava, od kojih su mnoge već rezultovale iseljenjima muškaraca iz njihovih sopstvenih domova, govore da će se nove odredbe i te kako primenjivati, čime pada u vodu stara relativizatorska kafanska doskočica „ma neće to u Srbiji nikad proći“. Svašta je u Srbiji prošlo, i tek će.

No, od anti-porodičnog zakona još su opasnije nove odredbe Krivičnog zakonika vezane za „proganjanje“ i „polno uznemiravanje“. NJima se, praktično, ženskim emocijama daje vlast nad delom pravnog sistema, ali i nad mnogo dubljim društvenim normama. Kao determinanta krivičnog dela nedvosmisleno se utvrđuju ženska osećanja i utisci. Na taj način se muškarci socijalno kastriraju, inhibiše se svako spontano uspostavljanje novih odnosa između dva pola, a muškarac devirilizuje i baca pod stalnu senku sumnje i straha. Izraze njegovog prirodnog ponašanja državnim aparatom prinude ubuduće će kažnjavati trenutna emocija i hir pripadnica nežnijeg pola. Sve ovo dovešće do dalje feminizacije društva, osećaja permanentnog straha i nesigurnosti kod muškaraca, koji će samo dograđivati već postojeće socijalne inhibicije. Žene će postajati još razmaženije, još nesigurnije, zbunjenije, sklonije naglim promenama mišljenja i raspoloženja, i poslovično frustrirane odsustvom „pravih muškaraca“ za koje će kriviti sve, samo ne svoje ponašanje i saučesništvo u mekoj okupaciji sopstvenog naroda.

Ne znam da li igde drugde u svetu postoje slične zakonske odredbe? Da li je igde, osim u Srbiji, takozvani „cat calling“ krivično delo? Da li se igde, osim na kampusima američkih koledža, krivično delo utvrđuje na osnovu trenutnog emotivnog stanja žene nad kojom je ono navodno učinjeno?

Naša zemlja nastavlja već ukorenjenu neslavnu praksu objedinjavanja najgorih tekovina liberalnog, dekadentnog Zapada i ekonomski devastiranih država Drugog i Trećeg sveta, te postaje zaista mučno mesto za život.

Da Vas podsetimo:  Deca najčešće žrtve trgovine ljudima

Novak Drašković

www.stanjstvari.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime