ZLOUPOTREBA 8. MARTA: Naprednjaci organizovali predizborni stranački skup u državnoj zgradi Geozavoda

1
1074

Opštinski odbora Srpske napredne stranke Savski venac orgnizovao je stranački skup povodom Dana žena u državnoj zgradi Geozavoda.

slavljeOdlično su naprednjaci iskoristili Dan žena kako bi izbegli osude za održavanje stranačkog skupa u državnoj zgradi Geozavoda.

Naime, opštinski odbor Srpske napredne stranke Savski venac i Unija žena SNS-a dobili su odobrenje da u državnoj zgradi Geozavoda održe stranački skup. Skupu su prisustvovali ministarka za evropske integracije u tehnilkoj vladi Jadranka Joksimović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Osvrćući se na izbore, Joksimovićeva je navela da je važno na početku izborne kampanje profilisali sve važne teme kojima će se baviti i zbog kojih se ide na nove izbore.

– Na nove izbore idemo jer smo hteli da dobijemo legitimitet za novu politiku koju smo postavili i realizovali i ostvarili dobre rezultate, rekla je ministarka napominjući da ima prostora za još puno napretka.

maliOna smata da će legitimitet koji SNS dobije na predstojećim izborima toj stranci dati mogućnost da do 2020. – u punom mandatu od četiri godine, ostvari sve postavljene ciljeve.

– Da budemo, ako ne članica Evropske unije, a ono da živimo makar približno onome kako se živi u zemljama EU i što se tiče ekonmskog standarda i što se tiče svih prava pa i rodne ravnopravnosti, i da uredimo budućnost i za nas i za našu decu, rekla je Joksimovićeva.

Jesu li vrata Geozavoda otvorena za stranačke skupe u predizbornoj kampanji i drugim stranakam? Da li je Grad Beograd iznajmljivanje sale naplatio Srpskoj naprednoj stranci ili je sve sređeno preko naprednjačke veze?

Teleprompter.rs / Tanjug

1 KOMENTAR

  1. Mislim da se ovekovečio jedan naprednjak (ili žuti, svejedno)iz podmlatka stranke – još može da se nađe na Ju tjubu, kada je povodom osmog marta rekao da žene treba poštovati ne samo na taj datum. Nego uvek. I danju i noću. Treba da poštujemo žene ne samo u centru, rekao je mladić, nego i na periferiji, i na pijacama, dakle, zaključujem, gde god vidiš ženu – ispoštuj je. Samo napred. Što više to bolje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime