Zna Vučić odlično šta i kad treba da potpiše! Srđa Trifković

0
216

Srđa Trifković je na samom početku intervjua za Helm Kast vrlo jasno objasnio kako je Bajden divljački i amaterski pokrao izbore u Americi, i na koji način Tramp može objektivno da se vrati na čelo SAD u relativno kratkom roku.

dr Srđa Trifković

Srđa Trifković je srpski i američki publicista, političar i istoričar. Diplomirao je u oblasti međunarodnih odnosa na Saseks univerzitetu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Doktorirao je iz oblasti istorije na Univerzitetu u Sautemptonu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bio je savetnik Vlade Republike Srpske i njen zastupnik u zapadnim medijima u periodu do 1995. Za vreme raspada Jugoslavije je obavljao dužnost predstavnika Republike Srpske u Londonu, i bio je savetnik Biljane Plavšić tokom njenog predsedničkog mandata. Bio je savetnik Vojislava Koštunice, tokom njegovog predsedničkog manadata, kao i savetnik prestolonaslednika princa Aleksandra II Karađorđevića. Dr Srđa Trifković je bio direktor centra za međunarodne odnose pri Rokford institutu u Ilinoju do 31. decembra 2008, kada je dao ostavku. Bio je urednik odeljenja međunarodnih odnosa pri američkom paleokonzervativnom magazinu Hronike (1998–2009). Kao novinar je radio za britanski BBC radio, Glas Amerike, američki U.S. News & World Report, Vašington Tajms, kao i za beogradski magazin Duga.

Trifković je dao objektivnu pravnu analizu i naveo jasan mehanizam povratka na vlast Trampove vojne i obaveštajne strukture, koja ga podržava od samog početka.

U daljem izlaganju, Trifković je sumirao raspored političkih karata Irana, Kine i Evrope koja još uvek preživljava neminovni kolaps, kao i iscrtavanje potpuno nove geoplitičke karte sveta. On je dao precizne insajderske podatke o Vučićevoj ekvibrilistici pre zvanične izdaje osnovnih srpskih nacionalnih interesa.

Više o svemu saznajte u novom intervjuu na kanalu Helm Kast.

Izvor: Hronograf

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime