Zorana Mihajlović o susretu s Blerom

2
1424

Zorana Mihajlović, kao verovatno najgluplja od sve Vučićeve dece, odlučila je da progovori o susretu sa Blerom

zoranaPotpredsednica „srpske“ vlade, Zorana Mihajlović, odvažila se da, u ime svojih kolega po ministarskom činu, kaže koju o (normalnom ljudskom umu stvarno neshvatljivoj) poseti Beogradu našeg arhi-neprijatelja Tonija Blera.

Ona se, kao verovatno najgluplja od sve Vučićeve dece, odlučila da, jedina, progovori o ovom neprirodnom susretu i objasni nam značenje svega što stoji iza toga.

I rekla je svoje.

Poslušajte dobro kako to izgleda kroz reči ovdašnje Kolinde „Evite Peron“ Kitarović i njenu liliputansku sposobnost nekakve nazovi „artikulacije“:

„Ne mislim da je loše da razgovaramo sa svima i smatram da je pogrešno da Srbija stalno ima neprijatelje ili prijatelje. Mi smo kao zemlja otvoreni i ceo svet nas tako prihvata i mislim da je to prednost„, reče i ostade živa. Za razliku od nas koji još uvek ne možemo da se oporavimo od šoka pred ovakvim glupiranjem i shvatimo kako je, što Zorana reče – „pogrešno da Srbija stalno ima neprijatelje ili prijatelje“?!

Šta to uopšte znači?

Trebamo li mi da „samo povremeno imamo prijatelje ili neprijatelje“ ili da uopšte ne delimo ljude na ovaj starinski način (jer su, valjda, i prijatelji i neprijatelji isto) ili su naši prijatelji u stvari neprijatelji a neprijatelji prijatelji ili su nam prijatelji oni koji su nas ubijali i danas se nimalo ne kaju zbog toga ili nešto još luđe i besmislenije?

I da li je moguće da jedna ovakva osoba bude potpredsednica srpske (ili ma koje druge) vlade?

Gde mi to uopšte živimo? U kakvom to svetu?…

A tek druga od ove dve njene nenormalne rečenice! To da smo „kao zemlja otvoreni“ i da je „to prednost“, pošto nas „ceo svet tako prihvata“?!

Da Vas podsetimo:  VELIKA IZBORNA SEOBA SRBA 2023

Ova specifična i dosledna „otvorenost“ iz Zoranine beslovesne izjave me podseća na opis „otvorenog ponašanja“ kakve radodajke iz „javne kuće“, a priča o tome da nas, takve, širom raskrečene, „čitav svet prihvata“ je toliko idiotska i besramna da je uopšte neću komentarisati.

U kavom to društvu živimo pa da su ovakvi mislioci i političari naša navodna „elita“ i naša neizbežna sudbina?

Ovaj ludački politikantski cirkus će jednog dana biti opisan kao nešto najgore što nam se ikada dogodilo.

Samo, hoćemo li (kao Srbi i kao narod) uopšte doživeti to „jednog dana“ i neku bar malo bolju budućnost?

Dragoslav Bokan

Magacin

2 KOMENTARA

  1. Britanci su nekada svoje najgluplje Engleze slali po kolonijama da glume englesku „gospodu“. Isto tako tajni vladari iz senke u SRBiji sada postavljaju na vlast najgluplje njezine gradjane. Posteni gradjani SRBije ne zele vise da budu tudji najamnici koji ce za prazna obecanja i saku dolara da unistavaju svoju drzavu i svoj narod!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime