Zrenjanin: Jovana Ljiljak u bolnici!

1
3444

Jovana Ljiljak, direktor „Gradske stambene agencije“ u Zrenjaninu, izgleda, udarila je u osinje gnezdo. Prozvala je i Nenada Karapandžu, privatnog biznismena, visokog funkcioneru SNS i kuma Gorana Knževića. Karapandža za korišćenje gradskih lokala duguje astronomsku kiriju, koja se meri milionima, a dosad su ostali bez uspeha svi pokušaji GSA da se taj dug naplati.

Direktorka „Gradske stambene agencije“ Jovana Ljiljak primljena je sa teškim telesnim povredama u odeljenje otorinolaringologije zrenjaninske bolnice i tom prilikom konstatovane su sledeće povrede: fraktura lobanje, krvarenje iz uha, prelom ruke na dva mesta i povreda noge.

Kako saznajemo, Jovanu je u 7. janura pronašao komšija na stepenicama ispred svog stana sa prokrvljenim uhom. Njen otac sumnja da je neko gurnuo niz stepenice ili povredio, ali ne može da dokaže zato što se Jovana samog dogadjaja ne seća. On je takodje istakao da bi voleo da Jovana napusti funkciju v.d. direktora u Gradskoj stambenoj agenciji jer je u poslednje vreme bila izložena konstantnim pritiscima zbog činjenica koje je iznela u javnost.

Slučaj je prijavljen policijskoj upravi u Zrenjaninu. Redakcija Zrenjanin Online želi Jovani što brži oporavak.

zrenjaninonline.info

like-button.net here

wordpress-themes.org here

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime