„Zvaćete policiju, jer vas ne podržavamo?!“

0
2324
Foto: printscreen

Aktivisti Srpske napredne stranke, sa sve predsednikom opštine Rakovica Vladanom Kocićem i većnicima, sprečavali su članove Saveza za Srbiju da građanima podele beogradske besplatne „Novine“ na Vidikovačkoj pijaci. Građani, ogorčeni radom vladajuće stranke, u lice su sasuli aktivistima SNS šta misle o njihovoj politici.

Naime, naprednjaci su okružili članove Saveza za Srbiji, među kojima je bio i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać, ne dozvolivši im da sa građanima razgovaraju, a predvodio ih je predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić.

Po svemu sudeći aktivisti SNS nisu očekivali da će im sugrađani održati lekciju i reći šta misle o njihovoj politici i zbog čega nisu zaslužili njihovo poverenje.

Starija gospođa, koja se omladini SNS predstavila imenom i prezimenom, kazala je „da njoj ne mogu da prodaju ono što pričaju“.

– Prvo, smanjena je nezaposlenost zato što 60.000 mladih, pametnih, edukovanih, idu iz ove zemlje. Došli ste do toga da vas penzioneri izdržavaju. Sram da vas bude – rekla je ova gospođa, dok su se u pozadini čuli aktivisti SNS koji su govorili da će zvati policiju.

– Zvaćete policiju, zarad ljudi koji vas ne podržavaju – upitala je druga žena.

Ubrzo se umešala druga aktivistkinja naprednjaka koja je rekla starijoj ženi da joj ne prilazi, ali usledio je brutalan odgovor:

– Ja vama ne prilazim, vi prilazite. Ja sam na pijaci, ja stojim. Nevaspitana si, dete, i vičeš. Ista si kao tvoj predsednik. Izađe i dere se – rekla je ova gospođa, dok su se u pozadini čuli građani koji su joj pružili podršku.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime