Zvezda bojkotuje izbore Fudbalskog saveza Srbije

0
107

Fudbalski klub Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj Skupštini na kojoj će se izabrati novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), saznaje Tanjug.

By Vlada Marinković – Vlada Marinković, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3881518

U Zvezdi smatraju da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i zloupotrebljava se predstojeći Mundijal da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine, prenosi portal Direktno.rs.

Na funkciji predsednika već je viđen aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem koga su sada postavili na mesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupštine FŠ.

– U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona – poruka je iz Zvezde i dodaje se:

– Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilovic vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega…. Što je puno puno je – stav je Crvene zvezde.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime