Da se ne zboravi – Hrvatska

Nedelja, 10. Maj 2015. Sa 2 komentara
5 Komentara
Napišite komentar
 1. Karl piše:

  Eto par žrtava Srba i 25 000 hrvata… čisti nesrazmjer, srbi su ti koji su prvi napali Hrvatsku, Sloveniju i BiH, a nijedan vojak tih zemalja nije stupio na srpsko tlo s ciljem koji je imala “Velika” Srbija… Sramota istočna i zaostala!

  • Gordana piše:

   Pa kad ste kod sramote, najpre naučite da govorite istinu, pa da se stidite a zatim da se kajete.
   Dopalo mi se što ste Srbi napisali velikim slovom a hrvati malim,jer to je , vidite, suština i u obeležju dva naroda.

  • Vlada Cokolada piše:

   Jeste, i moja macka jede vunu a sere dzempere. Tih 25 hiljada “hrvatskih zrtava” mora da ukljucuje i blajburske koljace, jer bez njih ne bi bilo ni blizu. Prosta istina je da nije bilo “srpskih” vojnika, nego vojnika JNA, jedine legitimne vojske tada jedine legitimne drzava, SFRJ, i da su oni ti koji su bili napadnuti od strane slovenackih, hrvatskih i muslimanskih – po svim medjunarodnim zakonima – terorista. Jedino je nametnuto i nelegalno priznanje tri republike od strane zapada potom dalo legalnost – makar samo na papiru – teroristima.

   Stvarno steta sto ovo nije hrvacanski domoljubni forum, pa da mozete da se proseravate svojom verzijom “istorije”, pakujuci svoje fekalije u srebrnu foliju i pretvarajuci se da je cokolada. Ovde vas uvek neko podseti na to sta vam je u ustims…

   Poklon svim nevinim zrtvama hrvatskih neofasista.

  • Lune piše:

   Hm,hmm..ti, tvoji “vojaci”, nisu imali potrebe, da stite drzavnu YU granicu, Srbija je nije uzurpirala kao Slovenija..na “tlo” je stupila JNA, ovlascena i po naredjenju predsednika SIV, Ante Markovica, koji je mnogo daleko “ko limun zut” od Velike Srbije.

 2. Душко, Западни Сремац piše:

  ТО СУ УРАДИЛА “НАША БРАЋА”,ПО “КРИШЋАНСКОЈ КАТОЛИЧКОЈ ЦРКВИ”,ГОСПОДИНЕ ИРИНЕЈУ; АКО ДО САД НИСТЕ ЗНАЛИ, ИЛИ ОДБИЈАЛИ ДА ПРИХВАТИТЕ ?

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Arhiva