Iza ubistva Olivera Ivanovića stoje neprijatelji Srbije!

1
1895

1 KOMENTAR

 1. Hei Dragane nasi neprijatelji su bas nasi Vucic Musliji izdajica i geneticki nas slagao sve sa Seseljoom i Tomom .Mi kooji zivimo u pokraljevinima u Evropi i austarliji,New Zeland,Canada,Australia ,Scandinavia,UK,svigdepo Evropi sramimo se jer na svise brane Spanci , Rusi pa i pola Evvrope a Gay Vlada i ovi nasi Titovi komunjare kao sto ste i vi svi zarazeni u glavi ne pomazu vam te dilome kada inemate m… da nista napravite i svvi kritukujete ali ni.ko nista ne radi . Mi ko jismo pobegliod Tita pre5 decenije nasi roditelji jos raanije treba nam 4 meseci da posatvimo normaln sistem kao sto ja zivimu Skandibabiji parlamentarnu MMonarhiju , treba odmah transformirati komunisticku vojsku koja je rezimska u nezavisnu narodnu za kralja i otadzbinu . Ovde je kralj sigurnost i garnt za celovitu drzavu i da sve drzavne ustanove funkcionisu i vladadavina prava sto nikad kod nas samo jedan prlament za korupciju je u Skandinaviju zatvor od 15 do 20 godina zatvora i svarno su svi isti pred zakonom. Mi koji smo- d uo ovde i stalno pomazemo familijama nasim Srbija stoji u mesto kao pre 50 i vise gordina nista ne funkcionise !
  Pogledajte ovaj link da ne trosim moje dragoceno vemee :
  Narode revolucija i zatvor za ove GAY izdajice Srpskog naroda nema vise cekanja !Srpski narode sada je nama zadnja sansa da vratimo nasu Srbiju kraljevinu kraljevsku vojsku, sa vldom spasa ,odmah transforniranja rezimske komunisticke vojska u kraljevsku i zandarmeriju one jedino mogu da nas olsobode od \ove kuge komunjara koji su nas pokrali pobili i sada hoce da nam prodaju sve resurse a mi da budemo robovi :.
  Tito , Milosevic, Kostunica,Djindjic, Vuk Draskovic,Tadic, Toma Vucic,Seselj Djilas pa od Bebe , Dinkica i svi vi Rakic Milo i Aca Andrej brat Vucicapo zakonu su Sprpski neprijatelji i svi bi trebali da buddu na roboju minimum 40 gosina evo vam link pa vi odlucite :Srbiju sammo kraljevska vojska i povrattk parlamentarne monnarhija da na soslobodi ovih llopova izdajica Srpskkog naroda o majvise su na skomunisti pobili viise b+nego Nemci. Posle ovih linkova odlucite sami ;
  https://www.youtube.com/wat…
  https://www.youtube.com/wat…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime