Čujete li, Vučiću i pripadnici sramne Srpske liste, vapaje nedoklanih Srba?

5
2688

Sećaš li se sela Rastavice, monstrume?! Morao bi jer i zveri pamte a nekmoli ljudi, ali daleko si ti od čoveka, doveka krvavi Ramuše Haradinaju!

Sećaš ga se, zar ne?! Moraš, krvniče! Doveka će te progoniti, mada zveri nemaju savest ali imaju pamćenje!

Sećaš li se te noći 1998. godine, nešto pred zoru, ušao si u nebranjenu Rastavicu s bandom svojih kukavičjih krvoloka, nesoje ljudski!

Nebranjena Rastavica, a i zašto bi se branila, nikome ništa nažao učinila nije, naprotiv, vazda su Srbi iz nje pomagali komšije Albance.

Nisu se imali čega plašiti, spavali su mirne savesti dok pre zoru nisi umarširao, zveri i…

Pamtiš li stara drvena vrata kuće Vojinovića koja si “hrabro” razvalio cokulom, prenuvši iz sna muža, ženu, šestogodišnjeg sina i dvomesečnu bebu..?

Pamtiš, zveri, mora da pamtiš kako ste “junački” zaposeli dom mirnih i kućevnih ljudi, kako su deca jecala dok ste se zorili po kući, kako si seo za sto i naredio nesrećnici da vam spremi nešto za dorućak..?

Pamtiš, nakote, pamtiš sigurno! Toliko krvi tri života ne mogu da speru a ne tek nepune dve decenije otkad si…

Nesrećnica je otrčala u kuhinju, otac je ostao s decom u sobi, pokušavajući da se ustavi između vas, đavoli, i njih ali…

Sećaš li se šta je nesrećnica kroz suze projecala iz kuhinje: “Nemamo ništa od mesa da vam spremim…” i pamtiš li šta si potom učinio, zgadivši se i samom đavolu?!

Jeste, Ramuše Haradinaju, prišao si kolevci, potegao pištolj s pojasa i s osmehom pucao u glavicu dvomesečnog anđela!

Trepnuo nisi niti ti je ruka zadrhatala, jer ruka zadrhti čoveku a zveri…

Otac se prenuo i ustremio na tebe, sin je vrištao kraj njega, nesrećnica nije stigla ni da iskorači iz kuhinje kad si…

Da Vas podsetimo:  Oni koјi su nаs bombаrdovаli stigli u Bеogrаd! Аmеričkа voјskа borаvi u Srbiјi

Istim rafalom oca i sina! Oca i šestogodišnje dete, krvničke crni!

Potegao si nož ko zna koliko ve otupeo od srpskih vratova i zario ga u dušnih dvomesečnog anđela, jadna zveri!

Zario, zavrteo krug, odrubio anđeosku glavicu i bacio je majci: “Evo, sad imaš mesa pa nam skuvaj pasulj…”, grohotom si se smejao, nakote, ne znajući da je ta glavica već zasijala ko Lazareva, padajući majci pred noge…

Sirotica je skočila na tebe, želela ja zubima, noktima, vriskom da ti presudi, ali šta je majčin vrisak za zver..?

Odveli ste je u vašu đavolju jazbinu na Juničkim planinama.

Prelepe planine a takve zveri na njoj…

Obamrlu, živo umrlu silovao je ko je stigao čitava tri dana, bez prestanka, bez trena da odmori dušu i umre ko čovek, bez…

Niste stajali, monstrumi! Niste sirotici dozvolili da ispusti dušu i odmori od života koji ste joj u đavoljem piru pretvorili u pakao!

Ma, kakav pakao, i njemu je od vas bila muka, prezirao vas je, strahovao da mu takvi ne dođu jer od sveg najgoreg što se u njemu sabralo- vi ste bili gori!

Trećeg si je dana silovao poslednji put i “junački”, nakote, potegao onaj isti nož kojim si onu svetu glavicu…

Premetnuo si joj ga prekko grla, hitro, onako tupog i prekrvavog, krv je šiknula po tebi slivajući se niz tu grimasu od lica monstruma- Ramuše Haradinaju!

Uživao si slušajući kako ropće moleći smrt da požuri, a ona je na Kosovu i Metohiji tih dana imala i previše posla. Dugo se u ropcu čekalo na nju…

Sećaš li se, zveri, porodice Vojinović?!

Moraš se sećati, još je ta krv sveža na tim prokletim rukama!

Da Vas podsetimo:  Anatomija sloma

Sećaš li se Rastelice, mirnog i nebranjenog sela nedaleko od Đakovice i desetine izmasakriranih leševa ostalih za tobom i tom hordom bezumnika u noći ’98. godine?!

Pamtiš, sigurno pamtiš i umireš sto puta dnevno, jer junaci umiru jedanput a kukavice sto puta na dan, pogani neljudska!

Pamtiš i onu dvojicu mučenih policajaca što si zarobljene i već polumrtve vukao za sobom do te noći u Rastelici?!

Sećaš li se kako si ih naterao da gledaju krvavi pir u kući Vojinovića a potom vezao za drvo, sekao komad po komad, rez po rez…najpre uši, nos, oči, prste…solio rane dok su saborci u jedu i grču slušali preko radio stanice sve dok nisu…

Dugo su umirali, predugo, ili su pak predugo živeli tako osakaćeni i svezani za drvo čekajući na smrt koja je, rekoh, tih dana kasnila, prezauzeta za sve vapaje nedoklanih Srba…

Znam da se sećaš svega, nije to tako davno bilo, još urlici odzvanjaju Metohijom dok ti mlaz krvi natapa lice, grudi, šake…taj osmeh zveri!

Pamtiš, ne sumnjam, proklete su i preteške noći na jastuku ko panju…

Pamtiš, još mirišeš na krv, malo je tri života da tolka spere s čoveka, a tek sa zveri..?

Pamtiš, da, ali mi zaoravismo, Ramuše Haradinaju!

Oni kojima si prihvatljiv partner u otužnoj vlasti- zarad malo vlasti!

Mizerije i bede ljudske!

Oni ne pamte, Ramuše, ne žele da pamte!

Ne žele da te opterećuju sitncama, jer šta je stotine preklanih srpskih vratova, šta je prosuta drob dece, šta su silovane majke naspram kosti koju ćeš im dati da se oko nje trve i glođu?!

Podseti ih ponekad na “junaštvo” iz Rastelice, nakote, nasmej im se u lice, videćeš ćutaće ponizno i vazda naći poneku reč da te uteše, jer lako će oni za preklane, već su im trupla strulela pod grobnom zemljom kosovskom, muka im je zbog tebe- teška je to noć ’98. bila za tebe.

Da Vas podsetimo:  Kvadrat stana u Beogradu na vodi 10.400 evra, prodata i kuća za pet miliona evra

Onoliko “posla” a tek koji sat do zore, a koliko je samo takvih noći bilo..?

Pamte li, pitaj ih?! Pamte, ali ćute, sad valjaš, sada se krvlju ispisju koalicije, sada im je od čitavog nemanjičkog metoha dovoljna samo kost…

Možda baš kost onih čija su trupla istrulela na srušenom groblju nekada mirnog i domaćinskog sela kojeg više nema.

Rastelica, sećaš li se, Ramuše?!

Rastelica, sećate li se mizernici vajne “Srpske liste”..?

fsksrb.ru

5 KOMENTARA

 1. AKROBACIJE VUČIĆA

  Počela je ta finalna utakmica. Igraju dezerteri protiv naciona. Publika je potpuno slepa i ona je uz ove prve.

  Danas je naš kapiten Vučić u stanju nadahnute i izdajničke ekstaze, jer priprema jednu veliku albansko-srpsku akobaciju, i to samo zarad (po prvi put javnog) priznanja kosovske države. Trenutno vlada zatišje pred veliku buru. Sve je to deo te “osmišljene” uvertire pred završni čin, odnosno pred javno priznanje kosovske države, ali sada pred (šajkačom) znači pred srpskim narodom. Takođe sam pomenuo da je Vučić u Briselu odredio sam sebi i rok priznanja te nezavisnosti, a to je (kraj 2018-e) god. Do tada Vučić mora da kruniše sav svoj rad i pred Srbima, i zajedno (ponavljam) sa njima priznati nezavisno Kosovo. On ovakve Srbe može lagati koliko god hoće, ali Brisel neće moći. Žuri mu se kao što vidite. Na čelo žrtvovanih Srba na Kosovu postavio je svoje pomagače kako bi lakše opravdao svoju izdaju. Posle će opet reći da to on nije uradio, ali se nadam da mu to više neće proći. Umesto da iseli Srbe sa Kosova u Srbiju i da prekine tu izdaju, on taj narod muči tamo. Stvorio je situaciju da se Srbi moraju iseliti sa Kosova u svakoj varijanti.
  Važno je reći da je Vučuć sva počinjena zla srpskom narodu dobro sakrio od srpskog’ naroda. Ali istina nemilosrdno izlazi na površinu, a on postaje sve žešći u borbi sa istinom ne razmišljajući gde će ga dovesti ta drskost i bezobrazluk. On nikakvih argumenata za svoju odbranu nema, a njegove laži su postale nepodnošljive i providne, i srećom slab argument za njegovu odbranu. Vučić još živi u iluzijama da može sakriti jednu od najvećih izdaja i pljački Srbije. Predvodio je jednu drsku pljačku i izdaju Srbije i to pred očima srpskog’naroda. Svedoka ima dosta za sva pičinjena zla. A on je već sada je zaboravio da nam pre njega nije trebao pasoš da bi otišli u Gračanicu. Već nagoveštavaju promenu i ustava Srbije samo kako bi izbrisali Prištinu iz vremenske prognoze. Sutra će reći da je to uradio neko drugi!?

  Istine radi, samo da ih opet potsetimo ko je postavio kamen temeljac kosovskoj drżavi!?
  Mi Srbi smo jasno videli kako je Marko Đurić stvorio prvu carinu “Jarinje” prema Kosovu. Tom prilikom se obratio i zbunjenim Srbima u Jarinju i to rečima: “Pređite ovamo preko ovog mosta, ovo je most koji spaja”. Danas je to carina “Jarinje” i odatle su se avnojevske granice pretvorile u državne granice Kosova. Proverite, da li je tu danas carina i granica prema Kosovu!? Jeste.
  Takođe mi smo videli kako je Vučić ugurao “naprednu” stranku u prvu Kosovsku Vladu i parlament. Tom prilikom isti taj Vučić se obratio okupljenim Srbima u Kosovskoj Mitrovici rečima: “Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”. Posle je napravio i koaliciju čak i sa Haradinajem. Da da, to je istina od koje ne može pobeći ni Djurić ni Vučić ni Dačić… To je istina koja otkriva ko su izdajnici Kosova i Metohije.
  Zatim pitam Vučića!? Sta je protivustavno potpisao u Briselu, dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 min.? Predaju jel’ da.
  Samo ove dve činjenice su dovoljne za doživotnu robiju.
  Mora se reći da je Vučić na vlast došao raznim manipulacijama, i lažnim obećanjima. Posle toga je organizovao bande lopova i izdajnika koji su izvršili neviđenu pljačku i izdaju srpskog naroda. Danas je sve vredno srpsko prešlo u ruke stranaca, tako da mi nemamo više ništa naše u Srbiji. A Srbija je pretvorena u pravu robovlasničku državu, u ropstvo.

  Današnja opozicija u Srbiji je slaba i ne ume da ispriča narodu istinu. Opoziciji nije cilj ono (glavno), da oslobode medije i sudstvo u Srbiji, već glume opoziciju, i čine šlagort Vučiću u skupštini. Na taj način samo i dalje održavaju ovu kriminalnu vlast. Opozicija ne vidi da je jedini cilj ovoj vlasti da zadrži i dalju blokadu medija i sudstva u Srbiji. Zašto? Da bih sakrila sva zla od srpskog naroda, i tako pokuśava da izbegne krivičnu odgovornost za ovaj sunovrat Srbije.

  S istim ciljem ova vlast je od parlamenta napravila rijaliti. Tu uglavnom sede obogaćeni pljačkaši koji na velika usta hvale svog’ vođu, i daju mu velike hvalospeve o njegovim lažnim uspesima. Istina tu nije prisutna i ti lažovi ne dozvoljavaju da se govori o izdaji, o
  pljačci i standardu ovog naroda. Ne poštuje se pravo na suprotno mišljenje i zabranjeno je iznošenje istine, iz tih razloga vlast je opoziciju optužila za izdaju i pljačku, ubeđujući i narod da su sve ove nesreće napravili upravo oni, opozicija. Ti lažove zaboravljaju da su oni na vlasti i pred Bogom i pred narodom, ako je to tačno!? Pitam Vučića!? Zašto su ti kriminalci još na slobodi?
  Nego biće ono: “Ko laže taj i krade”.
  Zato je najbolje da opozicija bojkotuje i ovakav parlament i medije i izvore.

  Na kraju vlast da bi izbegla zakonske sankcije koje joj slede za izdaju Kosova i pljačku Srbije, oni uveliko i dele srpski narod. Pojaćava se vojska i milicija u Srbiji, ne da bi branila kosovske Srbe i Rašku oblast, već da bi branila izdajnike i lopove u Srbiji, i to od sopstvenog’ naroda. Ako ovo nije jasno onda pitam: Čemu ili kome služi naśa vojska i policija ako ratom ne brane teritoriju i sopstveni narod?
  Sve će jasno biti kad se na jednoj strani nađu izdajnici Kosova i pljačkaši Srbije, a na drugoj strani biće neistomišljnici i pošten ali gladan srpski narod. Tada će vlast sigurno posegnuti sa tom silom, a ako zaigraju na tu kartu, oni će tu bitku sigurno izgubiti, jer neće imati vremena za akrobacije. Davno sam rekao da se komunisti protiv istine bore otužjem. A ako ne mogu da se odbrane oni izazivaju građanski rat i beže iz zemlje. Ova kriminalna vlast ide ka tome…
  Na kraju, na srpskom narodu je da se seti gde je bio a gde je danas, i gde će biti sutra.
  Samo da ga podsetim da su akrobacije sve veće i veće u vezi priznanja kosovske države…
  Na žalost na vidiku je “velika” pobeda izdajnika a Srbi ostaše bez Kosova…
  I posle ovog’ udarca videćemo šta će biti!? End…

  P:Slavko Jakovljevic Bgd.

 2. Narode ustajte na generalni streik svi 7,5 miliona !IZDAJA SNS,SRS.SPS,DS,DSS,SI,CANAK,jOVANOVIC .

  http://webtribune.rs/sudbina-srbije-je-odredena-jos-2005-oficir-italijanske-obavestajne-sluzbe-je-prorekao-sta-ce-nam-se-danas-dogoditi/ Vlada spasa!
  http://webtribune.rs/sudbina-srbije-je-odredena-jos-2005-oficir-italijanske-obavestajne-sluzbe-je-prorekao-sta-ce-nam-se-danas-dogoditi/

  Zadnja sansa spasa Srbije !

  http://www.b92.net/info/intervju/index.php?yyyy=2017&nav_id=1305612
  Nadam se da i nasa crkva nee da nas izda .Mi svi koji zivimo po svetu odmah pomazemo jer ova bagra ne daju nama da glasamo po svetu jer smo skoro svi za povratak kraljevine !

 3. Dok si njihovi svi zivi i srecni, njih ni takva pisma nece ganuti. Covek se trgne tek kad i sam oseti gubitak, bol, nepravdu dozivi zlo nad sobom.

 4. IZDAJA ČISTA KAO SUZA

  Što se tiče Kosova tu nema nikakvih dilema. Vučić je svojim potpisom od dana 30.juna 2015.g. predao Kosovo Albancima. Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna. To su činjenice i to je istina. Vučić je povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke pasoše, dao pozivni broj i ugurao SNS u kosovsku vladu. Povrh svega Vučić potpisao i obećao da će javno (sa narodom) i priznati Kosovo kao nezavisnu državu. Iz tih razloga i ovolika žurba jer je probio obećani rok. Spremaju se i sankcije.
  Sada Vučić sprema da obmane Srbe da i oni potpišu njegovu ličnu izdaju. Traži podršku od svih izdajnika. Znači traži verifikaciju svoje izdaje Kosova. Briselski sporazum je tajna samo za Srbe.
  Sve ovo treba hitno proveriti i postupiti po zakonu…
  P:SAJDZO 2017.

 5. Od suza nemogu da citam. Ovo pismo trba proslediti na kabinet predsddnika i na kabinet Marka Djurica. Nece oni nista uciniti jer nesmeju ali neka ga bar neko procita .

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime