Kružni tok ulepšan samo za Vučića, sa njegovim odlaskom otišlo i zelenilo

1
1313
Kružni tok pre i posle Vučića / Foto: N1/JV

Ulepšan i ozelenjen dan pred dolazak predsednika Aleksandra Vučića na otvaranje Naučno-tehnološkog parka u Nišu, kružni tok na raskrsnici Aleksandra Medvedeva i Bulevara Nikole Tesle već sutradan je iskopan i bez ukrasnih biljaka, a danas i u blatu.

Novi kružni tok kod Naučno-tehnološkog parka dan pred dolazak Vučića u Niš radnici JKP Mediana su ulepšali. Kako se vidi na fotografijama koje je objavio i direktor Dragoslav Pavlović – 8. juna su radnici ukopali u zemlju zelenilo u saksijama i oplemenili ga ukrasnim biljem.

Ali to izgleda nije bilo za građane Niša, već za predsednika Aleksandra Vučića koji je sutradan došao da otvori Naučno-tehnološki park.

Vučić je istog dana otišao, a sa njim i zelenilo sa kružnog toka. Tome su posvedočili i čitaoci koji su se javljali Južnim vestima.

Jutros je uklonjeno svo zelenilo, jelkice i ukrasne biljke sa kružnog toka kod novootvorenog NT parka. Juče je kružni tok izgledao uređeno, danas je potpuno opustošen!

Juče je umesto ove zemlje bilo posađeno 10 različitih vrsta cveća i tuja, danas je sve povađeno i stoji u ovim džakovima. To je naša država, kad predsednik dolazi mora da bude lepo, a kad ode ili izriljaju zemlju ili posade nešto mnogo jeftinije, a građani oba plaćaju.

Ozelenjen je bio svega dva dana, a već danas je iskopan i blatnjav. Zašto – još nema objašnjenja. Novinari su to pitali JKP Mediana i očekuju odgovore.

Na društvenim mrežama brojne su negativne reakcije Nišlija i sarkastične poruke – da zelenilo služi za slikanja, a onda se spakuje i nosi na neko sledeće otvaranje.

J. Adamović
Izvor: Južne vesti

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime