Napad Albanaca na Vučićevu kolonu

1
1254

– Neki su šutirali naše automobile. Ne znam da li ih bole noge. Ne vidim da su postigli neki rezultat. Mi smo došli sa porukama mira. Nikog nismo uvredili. A to što su neki nas vređali, mnogo više govori o njima nego o nama. A neki svoju mržnju ne mogu da prevaziđu. Samo je trebalo da ih nauče da su automobili mnogo čvršći od ljudske noge – kazao je premijer Vučić.

Čule su se i druge uvrede. Šiptari su vikali da je Vučićev otac Albanac i da je on šiptarskog porekla. Šiptarski novinari su pokušali da isprovociraju srpskog premijera pitanjima, kada če se izviniti za srpske zločine“ i „kada će priznati da je Kosovo nezavisno“, na šta je AV odgovorio da „nastave da sanjaju“.

1 KOMENTAR

  1. Koliko buke a cini se da nije slon nego mis. Snimak kazuje sve pa naslovi o napadu na AV ne stoje. Kao prvo, sumnjam da je neko mogao da sutira vozila koja se krecu tom brzinom na auto putu i to se vidi jasno. Drugo, AV im je (po novinama) odgovorio da je Kosovo Srbija. Hahh, bas su ga culi i verujem da su se iznervirali mnooogo. Trece, i najinteresantnije, koliko sam cuo na kraju snimka ovi prostaci su na srpskom pojasnjavali vozacu sivog vozila pravac necega za sta je on pitao recima „pravo pravo,samo pravo!“. Cetvrto, Vodja nam je dakle mnogo hrabar covek i opet je morao da bude pozrtvovan na terenu. Sreca da nije bilo snega, mozda bi iskocio da ih spasava…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime