Otvoreno pismo Vulinove tetke po ženinoj liniji

6
7658

Ovo je otvoreno pismo koje je u ime portala Kolumnista na volšeban način primio naš saradnik, antiprotivni Dejan M. Andrić, kom inače raznorazni pišu. Pismo prenosimo u celini bez izmena, ispravki, skraćenja i proširenja. Čisto da se zna.

Poštovana redakcijo,

Pošto ste najčitaniji i najuticajniji portal u regionu, odlučila sam da se vama obratim i demantujem notornu laž da sam navodno poklonila nekakve silne pare ovom nesretniku  i mužu moje još nesrećnije rođake Nataše, Aleksandru Vulinu, političaru i ministru odbrane Srbije, za kupovinu nekakve stančuge u Beogradu.

Kao prvo, ja sam jedna poštena i časna vremešna gospođa, ne lažem nikada ako ne moram i neću da se moje cenjeno ime provlači po medijima Srbije u negativnom kontekstu.

Ja sam, da znate, u startu bila protiv toga da se moja Nataša uda za ovu budalu, jer je on bio, u poverenju, jedan običan klošar koji sem ušiju nije imao ništa!

Plakala sam mesecima ovde u Kanadi kada sam čula da se Nataša udaje za tog Vulina, molila sam je i preklinjala da otera tog kretena ali džabe – kao da joj je, Bože me prosti,  neku drogu dao!

I tako, udade se moja Nataša za Aleksandra Vulina, mlada bila, neiskusna, šta će jadna, zbog nje smo bili ožalošćena porodica na venčanju a umesto svadbarske muzike čuo se samo jecaj rodbine zbog upropašćene mladosti i lepote naše Nataše…

Kada sam je pitala zbog čega se odlučila na suicidnu udaju za tog morona, Nataša mi je rekla da je Vulin omiljena dvorska luda diktatora Vučića i da će oni lepo živeti jednog dana, samo treba vremena dok se Vulin nakrade…

Nisam joj poverovala, ali nikada više nismo razgovarali o tome.

Da Vas podsetimo:  Blaženopočivša diplomatija

Međutim, sada vidim da se i moje ime pominje u medijima i u tužilaštvu zbog moje navodne umešanosti u Vulinove kriminalne radnje i ja sam morala da reagujem!

Zar zbog te lopovske barabe sad ja treba da robijam i da, daleko bilo, budem deportovana iz omiljene mi Kanade?!

A među nama, Vulin mi i nije neki rod, zet je siguracija k’o koalicija pred izbore, za čas može to da se rasturi i promeni i zato hoću da svi znaju, da ja, Natašina a ne Vulinova tetka, nisam nikakve pare dala njenom kretenu od muža Aleksandru!

Pa nisam ja bre kopala i rukama i nogama da dođem ovde, da pobegnem iz Srbije, nisam ja radila najgore poslove i štedela, od usta odvajala da bih poklanjala tolike pare jednom neradniku i barabi kao što je Aleksandar Vulin?!

A i zašto bih mu davala pare kada on ima sada više para od mene?!

Ono što je najgore, taj Vulin mi je napravio takav problem u kući i svađu sa mužem i ukućanima, koji su hteli da me rastrgnu kada su čuli da sam ja tolike, ej tolike (!) pare dala jednoj barabi i nikogoviću kao što je Vulin!

A i što bih mu dala, nakrao se on lepo još za vreme one njegove baba Jule a tek sada, kao Vučićeva omiljena dvorska luda, Vulin se napljačkao i pun je kao Titanik!

Doduše, priznajem da sam mu jednom nudila 2.000 dolara da ode i operiše one grozne uši, da ne plaši narod po Srbiji jer izgleda kao šišmiš, Bože me prosti!

Molim da objavite ovo moje otvoreno pismo javnosti Srbije i pomognete da sperem ljagu koju mi je onaj kreten Vulin naneo gnusnim lažima.

Da Vas podsetimo:  KRAH IMPERIJE

Srdačno,
Vulinova tetka

kolumnista.com

6 KOMENTARA

    • Није тачно, ја живим у Канади и више пута сам се срео са његовом тетком по оној другој линији (све ми је потврдила уживо), и у стварности је много горе. Каже она, не само да Вуле лаже колко зине, да је склон мажњавању исл., већ и да је настран и да је и на њу насртао, покушавајући да оскрнави „свето теткинство“. Истина о Другу Вулету је на жалост много мрачнија и погубнија (по Вучково канабе)- него што то наша фарматизована јавност зна… ФБР (Не)Уредник

  1. Vlastodrsci su uvek imali neku svoju dvorsku ludu a na kljucna mesta koja zele drzati pod punom kontrolom obicno postave neku protuvu poslusnog sismisa.

  2. baš originalno pismo.e takve oni titovci postavljaju na vlast,ovaj i ovi svi do jednoga su isti,jer komunisti mogu samo takve da postave na vlast,neće oni pametne,već samo ovakve.uostalom kao i one pre njih,e sad su im kao ti pre njih u opoziciji,a u stvari svi do jednog su namireni.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime