ZABRANjENI tekst Gorana Šarića: Osuda Mladića – pokušaj pilatovskog pranja ruku onih koji su rasplamsavali rat na Balkanu

14
627

„Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija – N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod. Danas Srbi shvaćaju ono što je Aleksandar Dugin najavio još prije petnaestak godina – Srbija može promijeniti tok povijesti!“

Naime, njegov tekst u kojem se osvrnuo na presudu izrečenu srpskom generalu Ratku Mladiću uklonjen je samo nekoliko minuta nakon što je objavljen na društvenim mrežama.

Šarićev tekst prenosimo integralno.

Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Europska Unija kao konglomerat zla, izdaje, perverzije i kriminala, sad može „odahnuti“. Ili… možda je tek dobila problem? Što znači osuđujuća presuda bivšem vojnom vođi Srba u Bosni i Hercegovini? Znači li to napredak pravde i istine za bilo koga, ili samo napredak EU epštajnovske klike u obmanjivanju javnosti i prodoru snaga mraka – na istok?

Pogledajte naslove medija u Hrvatskoj. Pogledajte čime obmanjuju i zaglupljuju i onako zaglupljene mase… Naslovi poput: „Tajni rat Gotovine i Mladića: Srbija je spremala pakleni plan uoči Oluje“?! Je li njima jasno da problem Hrvata nisu Srbi nego ekonomska okupacija od strane Zapada i duhovna degeneracija! Je li njima jasno da Hrvatice (kao ni Srpkinje) ne rađaju djecu i da će ovim tempom negativnog nataliteta za 50 godina nestati i Hrvatska i Srbija?!

I najvažnije, tko će i kad osuditi EU tajne i javne lidere i političke sile koje su izazvale RAT U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI? Koji će to sud izreći osuđujuću presudu vatikanskim, njemačkim, američkim i britanskim centrima moći koji su potaknuli i rasplamsavali rat na cijelom prostoru Balkana?

Ili je osuda Mladića (koji je samo obični vojnik koji se borio za interese svoje nacije, kao što su se borili i ostali nacionalni lideri i generali iz BiH i bivše Jugoslavije) samo pokušaj pilatovskog pranja ruku, kroz formu Haškog suda? I da oni glume „pravdu“, oni, koji su daleko više krivi od Ratka Mladića! Oni koji vrše i nameću teror zločinačke demonkracije na cijelom prostoru bivše države? Teror perverzije, teror politike proganjanja pametnih i ušutkivanja sposobnih. Teror nametanja njihovih „vrijednosti“ (pa je po novom u Srbiji žena vatrogasac vatrogaskinja, a majka koja dijete udari po guzi može završiti u zatvoru).

Da Vas podsetimo:  Kako je zemunski gimnazijalac iz Bugojna nagovorio Srbe da izađu na neustavne šiptarske izbore!

Ovi događaji (suludo rušenje pravoslavne crkve, maltretiranje sa „non paperima o Kosovu, stotine godina robije za Srbe u Hagu…) zahuktavaju politička zbivanja u Srbiji! Srbima postaje jasno da Srbija za Zapad nikad neće biti dovoljno mala da ne bi bila velika! Srbima postaje jasno da je petog oktobra izvršen državni udar. I da su te vlasti bile izdajničke! Otvoreno izdajničke! To nije bila suradnja s EU, to je bilo lizanje dupeta onima koji su na Srbiju bacili 25 tisuća tona bombi i 600 kilograma osiromašenog urana, koji je za 30% podigao pojavu raka, leukemije itd. u Srbiji! A mnogi ljudi u Beogradu sad primjećuju i na sebi, čudne promjene…

 

Sad nije više pitanje presude Mladiću, ona će samo Srbe osvijestiti da više nikad ne dozvole da im na vlast dođu „tadići“, „marinike“, „koštunice“… odnosno oni koji su izručivali srpske generale – u ruke onima koji su dugih 77 dana i noći okrutno BOMBARDIRALI Srbiju i ubili i osakatili na tisuće građana, među njima i puno djece! Porušili državu i otrovali je kemikalijama i osiromašenim uranom! Tim razbojnicima oni su isporučivali svoje generale, čak i predsjednika! Dakle ratnim zločincima NATO zločinačkog saveza!

Koja bi država izručila svog predsjednika strancima? I onda se Čeda Jovanović čudi ako mu neki prolaznik dobaci uvredu? U drugoj državi bio bi na doživotnoj robiji.

Ja znam da su Srbi narod koji dugo trpi, šuti, pa i spava. Ali Zapad ne zna da je opasno probuditi Srbe!

EU tama se širi na istok. Tj. pokušava se širiti, pokušaj je to stvaranja prostora Tame od Londona do Crnog mora! Za stvaranje pozicija za budući napad na Rusiju! U tom smislu, Srbija je bila – prepreka, Srbija je i dalje prepreka, bez obzira na sluganstvo srpskih tzv. elita!

Da Vas podsetimo:  EU je prokleti izbor, a Kosovo i Metohija Bogom blagosloven

Srbi počinju shvaćati da u EU ne teku med i mlijeko. Jedino što svaki ne-germanski, ne-romanski mali narod može očekivati u EU je – ropstvo i teror!

Dok je Srbiji OTETO 17% državnog teritorija (srpska pokrajina Kosovo), nevladine organizacije, Kostić i pojedini akademici i profesori sa Filozofskog fakulteta u Beogradu se lome da uvjere Srbe kako je njihova jedina svjetla budućnost u EU gdje Srbiju nitko ni ne zove. Interesantno je kako čovjek postane đavao kad izgubi karakter! Kako su spremni na svako poniženja, kao narkoman za gram droge kad je u krizi…

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija – N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod. Danas Srbi shvaćaju ono što je Aleksandar Dugin najavio još prije petnaestak godina – Srbija može promijeniti tok povijesti!

IZVOR: https://www.in4s.net/zabranjeni-tekst-gorana-sarica-osuda-mladica-pokusaj-pilatovskog-pranja-ruku-onih-koji-su-rasplamsavali-rat-na-balkanu/

14 KOMENTARA

 1. Šarićev pogled na međunarodnu politiku je malo naivan. Svako ko misli da Srbija (ili bilo koja zemlja u Evropi) može da funkcioniše politički nezavisno, izvinite na izrazu, nema blagog pojma koliko su moćni sistemi koji kontrolišu celi svet (Kina i Rusija su jedini izuzeci, pa čak ne sasvim!).
  Nema dakle danas slobodnih država i to nije slučajno. Na žalost, svet se u ekonomskom, vojnom i svakom drugom smislu smanjio i neće se skoro promeniti.
  Mi možemo naći način da opstanemo u takvom jezivom svetu ali i ne moramo, može nas nestati sa lica zemlje. Moje mišljenje da je bolje da opstanemo.
  Da ne krenu sada na mene napadi jednostranih umova, nisam za priznavanje Kosova, naprotiv, za svaki sam otpor koji je moguć. Ali nama treba malo svesti, šta jeste a šta nije moguće.

 2. U sebiji ni jedan rezim ne moze da opstane
  bez podrske zapada to je jednistavno tako jer srbija nema mehanizme da selektuje vlast i onda se selektuje uz podrsku zapada.

 3. Чим неко ставља Коштуницу у негативан, чак и издајнички контекст, нема ту ни „аналитичара“ ни Србина, џаба бусање у прси „патриотске“.
  У депешама америчке амбасаде које је објавио Викиликс дословно пише да је „Коштуница једина препрека спровођења наше политике на балкану“…“Коштуница је непоправив“, квалификују га као тврдог националисту“… итд.

  „Ова данашња Србија није Србија жутих, Kоштунице и Тадића, колико год се Запад преко својих медија – Н1, НоваС и Данас труди зомбирати народ. Данас Срби схваћају оно што је Александар Дугин најавио још прије петнаестак година – Србија може промијенити ток повијести!“

  Дакле- са Вучићем! Дакле, Горан Шарић одобрава и подржава велеиздају.

  • U slučaju ratne opasnost i rata, u svakoj normalnoj zemlji, nestaju ideologije, nestaju nekadašnji nesporazumi različitih partija i ideja, sve i svi se podredjuju ODBRANI ZEMLJE. Tako nazalost nije bilo u SRBIJI 1999. Djindjićeva Demokratska Stranka se direktno angazirala na otkrivanju i dojavljivanju polozaja Vojske Jugoslavije NATO paktu. Sam Djindjić je trazio nastavak bombardovanja dok SRJ ne kapitulira i dok Milošević ne odstupi. Osim Miloševićevog SPS i JULa, jedino su se RADIKALI pridruzili Miloševiću u odbrani zemlje. Šešelj, proganjan i hapšen od Miloševića, prešao je preko svega, Narod i Drzava su mu bili daleko vazniji !
   VOJISLAV KOŚTUNICA ne samo da se u vrijeme bombardovanja NIJE pridruzio onima koji su branili zemlju, nego je iskoristio prvu priliku, da prihvati američku pomoć da sruši Miloševića. Od opozicije on je bio jedini koji je kod naroda imao ikakav kredibilitet. Danas je svima jasno kako su tada prošli izbori, i kako su amerikanci sve organizirali da dodje do onog što danas zovemo „PETOOKTOBARSKI PUČ“ !!! Tačno je to da Koštunica nije odstupao od KiM. da je branio Drzavne i Nacionalne interese, ali
   njegova moć je od tada bila pod strogom kontrolom amerikanaca. Zapravo ,amerikanci su naplaćivali organizaciju „petog oktobra“ , postavši dominantan faktor politike SRJ ! Koštunica je uklonjen sa političke scene na fin način, Djindjić mnogo grublje, ali je zato Tadić “ shvatio poruku pisca“ i krenula je lavina veleizdaje koja traje i dan danas!!
   Ništa od ovoga se ne bi moglo dogoditi bez Koštunice!! On jeste bio patriota .kojem je ipak vlast bila vaznija od same Drzave i Naroda, pa je „potpisao pakt sa djavolom“ ,da bi se dočepao vlasti!! O sramotnoj predaji Miloševića, svih generala i političkog vrha Hagu, bolje ne pisati. To je bio sastavni dio ugovora“ PETOOKTOBARACA“ . sa onima koji su nas bombardovali, otimali KiM, ali i platili sve troškove PUČA u dolarima, uključujući i paljenje glasačkih kutija u Skupštini…………………

   • „U slučaju ratne opasnost i rata, u svakoj normalnoj zemlji, nestaju ideologije, nestaju nekadašnji nesporazumi različitih partija i ideja, sve i svi se podredjuju ODBRANI ZEMLJE.“
    Сматрате да ово не важи за Милошевића, његову породицу и разне сараднике и њихову децу? Они нису били дужни да бране земљу?
    Цените да је Милошевић имао уставна права да потпише капитулацију? Или, то што је он потписао није капитулација? ‘Оће то, таман колико и Бриселски споразум није велеиздајнички акт.
    На крају, да вам освежим сећање гледе – сарадњу са „Хагом“ је потписао Слободан Милошевић, својеручно. И он је предао прве оптуженике Хагу. Запржио нам чорбу Слобо-Србин (који се, узгред, никада није изјаснио да је Србин, никада није рекао „Ја сам Србин“, ни брат му није Србин, а деца су му се јасно изјаснила да нису Срби), а Ви и даље браните неодбрањиво.

    „Ови данас“ су исти они који су нас упропастили ономад. Или Вучић није био члан Милошевићеве бандократије?
    Пуч?
    Ко изводи државни удар, онај који перманентно краде гласове, па противно вољи гласача тако узурпира власт, или они који се боре против те срамне узурпације?
    У вези тога да Вам кратко објасним: нису Милошевића срушили ни западни долари ни „Отпор“. Милошевића су срушили четници из Шумадије.
    А остало, оно што пишете о Коштуници, није вредно одговора. Човек прочита те јадне стереотипе које понављате до бесвести насупрот реалности, и буде му јасно зашто смо пропали.

    • KAPITULACIJA je akt koji potpisuje POBJEDNIK u ratu sa stranom koja je izgubila rat …. GUBITNIK ! U drugom sv. ratu Njemačka je potpisala KAPITULACIJU sa SAVEZNICIMA ( zemlje koje su potpisale savez za zajedničku borbu protiv drugog saveza, SAVEZ OSOVINE. Obzirom da su ostali u europi ranije kapitulirali , ostala je samo Njemačka. Dakle, pobjednik i gubitniik .Ono što je potpisao Milošević , bilo je uz posredovanje OUN, gdje je ta najmoćnija ( pravno formalno ) organizacija posredovala izmedju dvije zaraćene strane. ONU je zauzeo potpuno neutralni odnos i obadvije strane tretirao jednako !!
     Koliko je tada bila teška vojnopolitička situacija za SRJ nadam se da ne treba uveravati. Krajnji cilj je bio odbraniti KiM. R1244 kao najjači pravni dokument potvrdjuje da je KiM dio Srbije. Kumanovski sporazum
     odredjivao je tempistiku povratka vojnih i policiskih snaga na KiM.
     Nije se mogla poniziti ni Amerika ni NATO , oni nisu mogli „KAPITULIRATI“ ,pa se vojska SRJ. morala privremeno povući (kompromis za izlazak iz slozene situacije) . Ono što NATO nije postigao ratom, postigao je petooktobarskim pučem. Niko do sada nije zahtijevao u sjedištu ONU , zvanično, poštovanje R1244 , najsnaznijeg pravnog akta medjunarodnog prava !!! Radi se o VELEIZDAJI !! R1244 je i dan danas na snazi………… Ostalo što ste napisali nije vrijedno odgovora jer je na nivou “ rekla – kazala “ !!

     • Kumanovski sporazum je odredjivao tempistiku POVLACENJA vojnih i policijskih snaga sa KiM , a ne povratka na KiM (tekst sporazuma https://www.srbija.gov.rs/kosovo-metohija/?id=19947). Kumanovski sporazum je klasican primer kapitulacije. Pregovori se nisu vodili pod okriljem OUN, vec je rezolucija 1244 naknadno sklepetana kako bi izgledalo da se i Rusi nesto pitaju. U sustini R1244 je ugovor iz Rambujea koji je prethodno Milosevic odbio. Prosto je neverovatno da Milosevic ima svoje botove i 15 godina posle smrti.

   • Ако су Ђинђић и његови из ДС откривали положаје ВЈ током бомбардовања, зашто их Милошевићеве власти нису ухапсиле и осудиле за велеиздају?

  • Да Необавештено није био председник неке МЗ можда.. Чим је пристао да тури своје име на листу с Ђинђићем и братијом, то је то. Човек уопће не каже сад и да ће тренутна власт урадити нешто, а напљуваће и њих, као што је већ чинио.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime