Dragana Cvetković pita Vučića: Zašto sam uhapšena i ko je želeo da me proglasi psijatrijskim slučajem?

1
278

Novinarka Dragana Cvetković uputila je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću jer je, kako kaže, uhapšena i odvedena na psihijatrijski pregled kada je želela da dostavi dopis svoje majke u kabinet predsednika. Ovo pismo, koje je prosledila i Udruženju novinara Srbije (UNS), prenosimo u celosti.

Foto: Privatna arhiva, Printscreen YouTube

Poštovani predsedniče Srbije, gospodine Vučiću,

Najljubaznije, zamolila bih Vas da mi odgovorite: „Zašto sam uhapšena u Predsedništvu i ko je želeo da me proglasi psihijatrijskim slučajem? Ovde se neko obračunava sa mnom umesto sa falsifikatorom.

U Beograd sam došla na dva dana da bih oca vodila na onkološku komisiju. Nakon što sam ga odvela da primi infuziju, došla sam u Predsedništvo. Izvinjavam se na možda nepristojnom poređenju, ali šta biste Vi na mom mestu uradili da je Vašem ocu koji ne može da zakorači od citostatika falsifikovan potpis i lažirana izjava? I da uprkos kristalno jasnim dokazima i izveštaju policije, koja je potvrdila falsifikat, uhapse Vas umesto počinioca krivičnog dela i odvedu Vas u pratnji policije na psihijatriju? Kako biste Vi postupili da ste na mom mestu?

Porede me s ubijenim Oliverom Ivanovićem i dobijam uznemirijuće/vulgarne poruke. Iako sam sve već prosledila policiji/tužilaštvu, niko ne reaguje, afera se zataškava.

Jesu li narodni poslanik SNS-a Slaviša Bulatović, njegov otac Velimir Bulatović, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, načelnik Imovinsko-pravne službe Dragan Mihajlović iznad zakona? Da li za članove SNS-a zakon ne važi? Je li štrajk ispred Predsedništva neophodan da bi policija/tužilaštvo reagovali? U vreme, kada se porodično, grčevito borimo da ocu produžimo život. Bruka i sramota Srbije i institucije koju predstavljate.

Prosleđujem Vam izveštaj policije. Mirjana Mladenović priznala je da je falsifikovala potpis i lažirala izjavu. Dakle, mog oca u životu videla nije. Takođe, u Pisarnici Predsedništva već sam ostavila izveštaj gradonačelnika Vranja, koji takođe potvrđuje falsifikat.

Da Vas podsetimo:  Njujorčani

S poštovanjem i zahvalnošću,

Dragana Cvetković

1 KOMENTAR

  1. Zaista me čudi da se novinarka Cvetković još nečemu čudi u zemlji čuda-Srbiji! Po meni, sasvim je u redu da su je odveli na psihijatriju jer obezbeđenje ili policija znaju da i ona potiče iz LUDOG NARODA čije pripadnike, čim se ukaže prva prilika, treba hapsiti i trpati pravo u ludare! Da nismo lud narod sigurno, bar većini nas, ne bi palo na pamet da uvek ponovo glasamo Vučića i njegovu bandu esenesesovaca! Znači svima nama tako i treba kada ne možemo da se rešimo ovog tipa koji će satrati Srbiju. Najmanje 10 godina, od kada je AV uzjahao i uzurpirao svu vlast smo već zreli za -LUDNICE!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime